Ταξιδιωτικές οδηγίες προς Βρετανούς και Γερμανούς: Να αποφεύγονται όλα τα ταξίδια στη Ρωσία και οι μετακινήσεις στη Μόσχα

FILE PHOTO: Ο Γερμανός καγκελάριος ΄Ολαφ Σολτς. EPA, RONALD WITTEK




Το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας προειδοποίησε τους Γερμανούς τουρίστες να αποφύγουν την πόλη του Ροστόφ και τη γύρω περιοχή, όπως επίσης και τις μετακινήσεις τους, στο κέντρο της Μόσχας, μέχρι νεοτέρας, εξαιτίας των γεγονότων που διαδραματίζονται στη Ρωσία.

“Στη Μόσχα, πρέπει να αποφύγετε τις μετακινήσεις σε κρατικές και ειδικότερα, σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Πρέπει επίσης, να αποφεύγονται μετακινήσεις προς το κέντρο της πόλης, μέχρι νεοτέρας. Οι οδηγίες των ρωσικών αρχών ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται με κάθε τρόπο”, ανέφερε μία ταξιδιωτική οδηγία που αναβαθμίστηκε επί τη βάσει των τελευταίων εξελίξεων.

Επίσης σύμφωνα με την ΕΡΤ (Nατάσα Καντζάβελου) η κυβέρνηση της Βρετανίας εξακολουθεί να συνιστά να αποφεύγονται όλα τα ταξίδια στη Ρωσία.

Όπως προσέθεσε, οι δυνάμεις της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Wagner φαίνεται να κινούνται προς τη Μόσχα. Τις επόμενες ώρες, η πίστη των δυνάμεων ασφαλείας της Ρωσίας και ιδιαίτερα της Ρωσικής Εθνοφρουράς θα παίξει κεντρικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί αυτή η κρίση.

Αυτό αντιπροσωπεύει την πιο σημαντική πρόκληση στο ρωσικό κράτος το τελευταίο διάστημα”, επισημαίνει η βρετανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών στην τακτική της ενημέρωση.

Με πληροφορίες Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βερολίνο, Γερμανία

Εμφύλιος στη Ρωσία: Τσετσένους στέλνει το Κρεμλίνο – Σύντομα θα έχουμε νέο πρόεδρο απαντά η Wagner – Οργανωμένο σχέδιο ανατροπής του Πούτιν – Ο Πριγκόζιν δεν είναι μόνος του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: