Στα δικαστήρια της Κω η μητέρα και ο σύντροφος της Αναστάζια: Σε απολογία ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός [videos]

FILE PHOTO: 27-year- old Anastasia hours before her death in Kos. Screenshot via Glomex@SKAI TV




Στα δικαστήρια της Κω εξελίσσεται πλέον η δεύτερη πράξη του δράματος μετά την ανακάλυψη του πτώματος της 27χρονης Αναστάζια χθες το απόγευμα.

Σήμερα το πρωί κλήθηκε και έδωσε νέα κατάθεση ο σύντροφος της κοπέλας, 28χρονος Πολωνός με τον οποίο είχε έρθει στην Ελλάδα για να εργαστεί η άτυχη κοπέλα στην Κω. Επίσης στα δικαστήρια προσήλθε και η μητέρα της Αναστάζια η οποία είχε αφιχθεί χθες από την Πολωνία συνοδεία ιδιωτικού ντεντέκτιβ.

  • Ο νεαρός Πολωνός, που ήταν ο άνθρωπος που κατήγγειλε την εξαφάνιση της κοπέλας, κλήθηκε να διευκρινίσει συγκεκριμένα σημεία από όσα είχε ήδη καταθέσει

Στις 2 το μεσημέρι αναμενόταν να προσαχθεί στην ανακρίτρια και ο κρατούμενος βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Πολωνής, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος ομολόγησε μεν ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, αλλά αρνείται οποιαδήποτε άλλη ανάμιξη στον θάνατό της.




Σήμερα η νεκροψία στην Ρόδο

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 27χρονης Πολωνής, η οποία  βρέθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Αλυκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός, καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως.

Ο ανακριτής αναμένεται να διερευνήσει αν η άτυχη κοπέλα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

Η νεκροψία- νεκροτομή της 27χρονης θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο.

Το πτώμα βρέθηκε μέσα σε χόρτα, κάτω από ένα δέντρο μόλις 1 χλμ από το σπίτι του συλληφθέντα Μπαγκλαντεσιανού και κοντά σε υδροβιότοπο από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες.

Η σορός εντοπίστηκε σε σακούλα από τη μέση και πάνω ενώ παράλληλα την είχαν καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.




Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ertnews.gr/skai.gr

Ο δολοφόνος στραγγάλισε την Αναστάζια: Η αστυνομία εντόπισε DNA της κοπέλας στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: