Συνελήφθη στην Εύβοια ο οπαδός που έριξε φωτοβολίδα ευθείας βολής μέσα στην κατάμεστη Opap Arena

To γήπεδο της ΑΕΚ λίγο πριν από τη φιέστα της κατάκτησης του τίτλου Φωτό: Hellas Journal




Συνελήφθη στην Εύβοια ο 25χρονος οπαδός που είχε πετάξει τη φωτοβολίδα ευθείας βολής στις 14 Μαΐου, στη φιέστα που είχε διοργανώσει ο «Δικέφαλος» στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, για την τελευταία αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου.

Υπενθυμίζεται πως μερικές ημέρες αργότερα, έπειτα από επιθυμία και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, είχε δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του οπαδού, η οποία είχε βρεθεί μέσα από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος που λειτουργεί στην OPAP Arena.

Τελικά η Ελληνική Αστυνομία τον συνέλαβε στην Εύβοια και αναμένεται να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Oι σαουδαραβικές «σειρήνες» μαγεύουν και τον Μέσι: Στη Γαλλία αντιπροσωπεία της Αλ Χιλάλ για να υπογράψει ο Αργεντίνος το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: