Σφοδρή κακοκαιρία στο Βελβεντό Κοζάνης: Xωρίς ρεύμα η πόλη, έπεσαν δέντρα στο οδικό δίκτυο, εξαιτίας ισχυρών βροχοπτώσεων και ανέμων

Aνδρας κόβει πεσμένα δέντρα αποτέλεσμα της έντονης κακοκαιρίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΝΕΤΟΣ




Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στην περιοχή του Βελβεντού η απότομη αλλαγή του καιρού που συνοδεύτηκε από ισχυρές βροχοπτώσεις και ανέμους.

Αυτή τη στιγμή έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου λόγω πτώσης δέντρων με την αστυνομία να συνιστά προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς.

 Διακοπή ρεύματος

Ένα πλατάνι μέσα στην πόλη του Βελβεντού, κατά την πτώση του έκοψε καλώδια μέσης τάσης, με αποτέλεσμα να παραμένει χωρίς ρεύμα μεγάλη περιοχή.

Οι υπηρεσίες της Δημοτικής Αρχής δεν μπορούν να απομακρύνουν το δέντρο, καθώς, κατά την πτώση του έχει παρασύρει καλώδια της ΔΕΗ και από λεπτό προς λεπτό αναμένεται συνεργείο του ΔΕΔΗΕ.

Εν τω μεταξύ και κολώνα της ΔΕΗ πήρε φωτιά πιθανώς από κεραυνό στην είσοδο του χωριού.

Πυροσβεστική και αστυνομία βρίσκονται ήδη στα σημεία, κάτω από καταρρακτώδη βροχή, ενώ απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Η απότομη αλλαγή του καιρού, που συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους και βροχή, ξερίζωσε δέντρα και σήκωσε κεραμίδια και στα Ίμερα Σερβίων.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας στην Κω: Βρέθηκε η κάρτα sim από το κινητό της Αναστάζια, εντοπίστηκε DNA στα νύχια της

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: