Θα μείνω και του χρόνου στην Παρί λέει ο Μπαπέ αλλά το πολύκροτο καλοκαιρινό σίριαλ «Ο Κιλιάν και η Ρεάλ» έχει μόλις ξεκινήσει…

FILE PHOTO: Paris Saint-Germain’s Kylian Mbappe celebrates after scoring the 1-0 lead during the UEFA Champions League round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain (PSG) in Madrid, Spain, 09 March 2022. EPA, Juanjo Martin




Την ώρα που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης συζητούσε για τον Μέσι και το Μαϊάμι, τον Μπενζεμά και τη Σαουδική Αραβία, τις αναμενόμενες πολύκροτες μετεγγραφές στην Premier League ο Κιλιάν Μπαπέ φώναξε δυνατά είμαι και εγώ εδώ. Για δεύτερη χρονιά, για τις επόμενες ημέρες όλοι θα ασχολούνται με αυτόν και την νέα του στέγη.

Ο Μπαπέ, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, ενημέρωσε την Παρί που για χάρη του πέρυσι του έδωσε εκτός από λεφτά και τα κλειδιά του συλλόγου ότι δεν τα θέλει πλέον, ούτε τα λεφτά της ούτε τα κλειδιά.

Ότι δηλαδή, δεν προτίθεται να παραμείνει στο Παρίσι μετά τον Ιούνιο του 2024 που λήγει το ισχύον συμβόλαιό του.

Και οι δύο πλευρές γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Αν επιμείνει δεν πρόκειται για κάποιο τερτίπι, ο Κιλιάν Μπαπέ θα πουληθεί φέτος γιατί του χρόνου θα φύγει ελεύθερος και η Παρί δεν θα πάρει ούτε ευρώ ούτε καν πετροδολάριο.

Η πιο προσφατη αντίδραση του Μπαπέ -σε δημοσίευμα της Παριζιέν- ήρθε το απόγευμα της Τρίτης μέσω twitter. O Mπαπέ, μάλλον εκνευρισμένος, έκανε μια μίνι διάλεξη περι ψεμάτων γράφοντας: «Ψέματα: όσο πιο χοντρό είναι, τόσο περισσότερο πιάνει. Έχω ήδη πει ότι θα συνεχίσω την επόμενη σεζόν στην Παρί όπου είμαι πολύ ευτυχής».

To τweet του Μπαπέ

Και από εδώ και πέρα αρχίζουν οι πληροφορίες να διαπλέκονται με τις φήμες ίσως και την τερατολογία.

Ο ένας λέει ότι ο Μπαπέ κάλεσε ήδη τηλεφωνικά τον πρόεδρο της Ρεάλ που «πούλησε» πέρυσι την τελευταία στιγμή αφήνοντας τον να περιμένει μάταια και του υποσχέθηκε πως μόνο τη Ρεάλ θέλει και μόνο σε αυτή θα υπογράψει. Προφανώς η φυγή του Μπενζεμά θα του επιτρέπει να φέτος να είναι ο αδιαφιλονίκητος αστέρας, αν εξαιρέσει κανείς την άνοδο του Βινίσιους τζούνιορ που πάντως δεν μπορεί ακόμη να το συναγωνιστεί σε φήμη και… πελατεία.

Είναι πάντως σαφές που μαζί θα μπορούσαν να κάνουν εντυπωσιακά πράγματα απέναντι στις αντίπαλες άμυνες.

Ένας άλλος συμπληρώνει ότι ο Πέρεθ τον έχει ήδη συγχωρέσει αλλά προβληματίζεται να μπει σε πλειστηριασμό που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 200 εκατομμύρια ευρώ, όταν γνωρίζει ότι σε ένα χρόνο μπορεί να τον έχει δωρεάν.

Ένας τρίτος συμπληρώνει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα πουλήσει τον Μπαπέ ακριβά αλλά έχει βάλει βέτο να μην πάει στη Ρεάλ.

Και είναι μόλις η πρώτη ημέρα προβολής του νέου καλοκαιρινού σίριαλ που ενδεχομένως να έχει πολλά επεισόδια, αν και μετά τα περσινά κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη.

Η νέα αποτυχία της Παρί τη χρονιά που πέρασε είναι μια νέα νότα στο… σενάριο, αλλά ο σκηνοθέτης είναι μετρ στις ανατροπές.

Με ολόμαυρες εμφανίσεις για πρώτη φορά στην ιστορία της η Εθνική Βραζιλίας ως κίνηση – σύμβολο κατά του ρατσισμού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: