Πέθανε ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου: Η ανάρτηση του υιού του, Νίκου* Συλλυπητήρια από Σαρμά, Μητσοτάκη

Ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου: Στιγμιότυπο από βίντεο




Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής και υπουργός Παναγιώτης Χατζηνικολάου σε ηλικία 91 ετών.

Την είδηση γνωστοποίησε ο γιος του, Νίκος, με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα:

«Πατέρα μου αγαπημένε σε αποχαιρετώ με τεράστια συγκίνηση! Με μεγάλη στενοχώρια! Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά! Σε ευχαριστώ για όλα!» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον δημόσιο αποχαιρετισμό στον πατέρα του.

 

 Ανάρτηση Μητσοτάκη          

«Με οδύνη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Παναγιώτη Χατζηνικολάου. Ιστορικό στέλεχος της παράταξής μας, πορεύτηκε με αξιοπρέπεια στα κοινά αφήνοντας έντονη τη σφραγίδα του», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και επισημαίνει: «Ως βουλευτής επί 7 διαδοχικές θητείες, υπηρέτησε με πάθος τους συμπατριώτες του στον Έβρο και την Ορεστιάδα. Ενώ ως υπουργός Μακεδονίας – Θράκης και αναπληρωτής υπουργός Γεωργίας εργάστηκε για την πρόοδο της χώρας.

Όπως έλεγε και ο ίδιος, “ύψιστη τιμή για έναν πολιτικό είναι να υπηρετεί όλους τους πολίτες με αυταπάρνηση και το απόλυτο καθήκον του είναι να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον τόπο”. Σε αυτό το καθήκον έμεινε πάντα πιστός. Για τη σεμνή και αποτελεσματική διαδρομή του θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη.

Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.

  • Ο πρωθυπουργός Iωάννης Σαρμάς σε σχετική δήλωσή του σημείωσε: «Αποχαιρετούμε τον Παναγιώτη Χατζηνικολάου, έναν έμπειρο κοινοβουλευτικό λειτουργό – από την αυγή της Μεταπολίτευσης – και υπουργό: αποτελεσματικό και διακριτικό στα καθήκοντά του.

Απολάμβανε διαρκώς της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, που τον αναδείκνυαν ως βουλευτή για δυο δεκαετίες, αλλά και τον σεβασμό του λαού μας στα υπουργεία όπου υπηρέτησε.

Η Κυβέρνηση απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια στους οικείους του».

Τσίπρας: «Κάθε ψήφος στα μικρότερα κόμματα, ενισχύει την ακραία νεοφιλελεύθερη Δεξιά»

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: