Όταν η Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής και του ΔΗΣΥ προσβάλλει τα συμφέροντα του νησιού: Με τη δικαιολογία να μην ανοίξει διάλογος εσωκομματικά!!!

Η πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής και του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Φωτογραφία via ΔΗΣΥ, Annita Demetriou, @AnnitaDemetriou




Άλλο ένα ατόπημα της προέδρου της Κυπριακής Βουλής και αρχηγού της κυπριακής Δεξιάς. Η κ. Αννίτα Δημητρίου απέστειλε επιστολή -όπως αποκάλυψε η Καθημερινή της Κύπρου- στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με την οποία ζητά να μην επιτρέπεται στους Κύπριους υπουργούς να μετέχουν στις εργασίες του ΕΛΚ.

Δεν καταλαβαίνει προφανώς ότι άλλο είναι το εθνικό συμφέρον και άλλο το κομματικό.

Όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος:

Η επιστολή, αναφέρουν πληροφορίες από την Πινδάρου (Δημοκρατικός Συναγερμός), προέκυψε μετά την δεδηλωμένη πρόθεση Υπουργών αυτής της Κυβέρνησης να συμμετάσχουν σε συνεδρίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Το θέμα μάλιστα, η πρόεδρος του ΔΗΣΥ το έθεσε και στο Πρόεδρο Χριστοδουλίδη στην τελευταία μεταξύ τους συνάντηση.

Ο Πρόεδρος, εξέφρασε απορία γιατί να μην μπορούν να συμμετάσχουν. Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ, φέρεται να απάντησε ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν μπορούσε να γίνει αποδεχτό, από τη στιγμή που είναι ξεκάθαρο ότι ο ΔΗΣΥ είναι στην αντιπολίτευση και ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν να ανοίξει ξανά διάλογος εσωκομματικά.

Μέγα λάθος της κ. Δημητρίου, που προσβάλλει τα εθνικά συμφέροντα της Κύπρου. Διότι οι υπουργοί της εκάστοτε κυβέρνησης, εκφράζουν μόνο τα συμφέροντα του νησιού, και κανενός άλλου.

Γενικά, η στάση της έναντι της κυβέρνησης συμπίπτει πλήρως με αυτή του “κομμουνιστικού” ΑΚΕΛ. Φαίνεται ότι ο ΔΗΣΥ και οι Κύπριοι “κομμουνιστές” εκτός από το Κυπριακό, όπου προωθούν τη φιλοτουρκική λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, συνεργάζονται τώρα και στην προσπάθεια να …”ρίξουν” την κυβέρνηση του Νίκου Χριστοδουλίδη…

Ο Σουλτάνος επισκέπτεται παράνομα την κατεχόμενη Κύπρο: Αναμένουν την πρώτη, μετά τις εκλογές, δήλωση του, λένε αναλυτές στο Omega

Με κουρδική καταγωγή, εκ πατρός, ο Χακάν Φιντάν: Σε όλες τις κρίσεις, με τις γνωστές υπόγειες δράσεις, άφηνε τα «αποτυπώματα» του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: