Ο Ερντογάν επέστρεψε δριμύτερος: Υβριδικός πόλεμος στον Έβρο, 80 μετανάστες βρίσκονται σε βραχονησίδα στα Μαράσια [video]

Μετανάστες στην τουρκική πλευρά στον Έβροι. Photo via screenshot Glomex (Video id v-ct3slzbslewh)




Με την ολοκλήρωση των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία και την εξασφάλιση από τον Ερντογάν μιας ακόμη θητείας, ο Τούρκος πρόεδρος δείχνει και πάλι το κανονικό του πρόσωπο και απροκάλυπτα ρίχνει το γάντι στην Ελλάδα, στην συνοριογραμμή του Έβρου.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN περίπου 80 μετανάστες βρίσκονται σε βραχονησίδα του Έβρου, επί τουρκικού εδάφους. Ειδικότερα, η βραχονησίδα βρίσκεται στα Μαράσια Έβρου και οι μετανάστες βρίσκονται επί τουρκικού εδάφους.




Προφανώς ο Ερντογάν και η παρέα του, βάζει και πάλι σε εφαρμογή το σχέδιο της υβριδικής απειλής στα σύνορα του Έβρου, δίνοντας σαφές στίγμα ότι ξεκινά νέος γύρος εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού.

Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται ότι ακόμη και βρέφη ακούγονται να κλαίνε ενώ μεγαλύτερα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια, κάτι που φάινεται καθαρά και στον σχετικό βίντεο. Οι μετανάστες είναι μια ανάσα από το ελληνικό έδαφος, δεν έχουν βάρκα για να περάσουν απέναντι και οι Τούρκοι διακινητές τους άφησαν εκεί για να δημιουργήσουν διπλωματικό επεισόδιο.

Μεχμέτ Σιμσέκ, μια ακόμη μαριονέτα του Ερντογάν: Ο νέος τσάρος της Τουρκικής Οικονομίας, διεφθαρμένος όπως το αφεντικό του…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: