Ο χρυσός μπαλαδόρος Λιονέλ Μέσι εκπλήττει για μιά ακόμη φορά: Θα γιορτάσει τα 34α γενέθλιά του στην Ιντερ Μαϊάμι, ιδιοκτησίας Μπέκαμ-Απέρριψε τα εκατ. της Αλ-Χιλάλ

FILE PHOTO Lionel Messi EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON




Φαίνεται μόνο θέμα ωρών, αν όχι λεπτών. Ο Λιονέλ Μέσι πρόκειται να ανακοινώσει τη νέα του ομάδα αυτή την Τετάρτη, μετά από δύο χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η εφημερίδα L’Équipe αποκαλύπτει ότι η Ίντερ Μαϊάμι, ένας σύλλογος που ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, πέρασε «στο pole» μπροστά από την Μπαρτσελόνα και τη σαουδαραβική Αλ-Χιλάλ. Ο Guillem Balague, δημοσιογράφος και βιογράφος του Αργεντινού επιθετικού, επιβεβαιώνει στο Twitter: «Ο Μέσι το αποφάσισε. Προορισμός του: Ίντερ Μαϊάμι.

Η εφημερίδα Marca της Μαδρίτης συμφωνεί: Ο Μέσι, ο οποίος θα κλείσει τα 36 στις 24 Ιουνίου, πρόκειται να πάει στο Μαϊάμι. Ο προορισμός των Ηνωμένων Πολιτειών θα αντιπροσώπευε ένα ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης για εκείνον και την οικογένειά του, δηλαδή τη σύζυγό του Antonella Roccuzzo και τα τρία παιδιά τους ηλικίας 10, 7 και 5 ετών. Η προοπτική να ζήσει στη Σαουδική Αραβία, παρά την τεράστια οικονομική προσφορά, δεν έπεισε τελικά τον Μέσι.

Η προνομιακή επιλογή της επταπλής Χρυσής Μπάλας παρέμεινε η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον πατέρα και ατζέντη του Χόρχε Μέσι. Αλλά η Μπάρτσα, όπου εκπαιδεύτηκε ο Μέσι και έγραψε τον μύθο του (2000-2021), δεν θα μπορούσε να του κάνει συγκεκριμένη προσφορά. Ανήσυχος για την οικονομική κατάσταση του καταλανικού συλλόγου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής αποφάσισε υπέρ της Ίντερ Μαϊάμι. Την απόφασή του αναμένεται να ανακοινώσει την Τετάρτη με δήλωσή του στα social media.

Με πληροφορίες από lefigaro.fr
Ελλάδα Αθήνα 

Τσιτσιπάς: «Δεν θα ξαναπάρω μελατονίνη πριν τα ματς» – Αλκαράθ: «Για να γίνεις ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: