Με ασθενές Μνημονικόν ο Κυριάκος Βελόπουλος: Οργίλος και αγενής όταν του θύμισαν τα «χειρόγραφα του Ιησού» [video]




Εκνευρισμένος με τις υπομνήσεις της δημοσιογράφου του MEGA, Ανθής Βούλγαρη, για τα… «χειρόγραφα του Ιησού» εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στην πρωινή εκπομπή του Μega, και ενώ η συζήτηση περιεστράφη στον αν κάποιοι εκμεταλλεύονται την πίστη και το θρησκευτικό συναίσθημα  για εκλογικούς σκοπούς, ο κ.Βελόπουλος απάντησε πως ποτέ δεν έχει εργαλειοποιήσει την πίστη του και εγκάλεσε μάλιστα τους αντιπάλους του γι’ αυτό.

Σχολιάζοντας αρχικά τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην Δράμα ότι κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την θρησκεία σχολίασε: «Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Το έχει κάνει όμως ο κ. Μητσοτάκης που έβγαλε φωτογραφίες στην Ανάσταση».

Και πρόσθεσε: «Εγώ είδα έναν υπουργό γονυκλινή στο Άξιον Εστί, ανέβασε και φωτογραφία, είναι κακό αυτό. Δεν εργαλειοποιείς την πίστη».

Οταν αναπόφευκτα η συζήτηση έφθασε στα… χειρογραφα του Ιησού ο κ. Βελόπουλος μάλλον έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε στην Ανθή Βούλγαρη αποκαλώντας την σε επ[ιθετικό ύφος ημιμαθή και αγενή.

Την χαρακτήρισε μάλιστα «συνήγορο του Μητσοτάκη» και απάντησε ουδέποτε πούλησε κανένα χειρόγραφο, ενώ ειρωνεύτηκε την δημοσιογράφο λέγοντας «δεν ξέρω τι σχολή βγάλατε»…

«Δεν πούλησα κανένα χειρόγραφο. Μιλάτε για το 2013. Παρουσίαζα αυτό που υπάρχει στην Μονή Διονυσίου», επέμεινε ο Κυριάκος Βελόπουλος που δεν φάνηκε να απολαμβάνει την υπόμνηση όσων έλεγε σε παλαιότερες εκπομπές του.

Η επίμαχη συζήτηση μετά το 12:00

Ολοκλήρωσε, τέλος, την τοποθέτησή του ευχόμενος στην δημοσιογράφο, ειρωνικά, να επισκεφθεί «γονυκλινής, μαζί με τον Αδ. Γεωργιάδη», το Αγιον Ορος.

Οι 27 της ΕΕ επιχειρούν να ξεμπλοκάρουν τη μεταρρύθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής: Στο Λουξεμβούργο και ο υπουργός Δανιήλ Εσδράς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: