Η Βουλή ξεμακραίνει, η κόμη μακραίνει (και μαυρίζει): Νέα μυστήρια στις αφίσες του μοναδικου …”πατριώτη” Κυριάκου Βελόπουλου (video)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε νεαρή ηλικία.




Γράφαμε τις προάλλες για την επίδραση που έχουν στις αφίσες του Κυριάκου Βελόπουλου οι ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας.

Φαίνεται όμως ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές και οι δημοσκοπήσεις επιμένουν να εμφανίζουν την Ελληνική Λύση εκτός Κοινοβουλίου, το επιτελείο του κ. Βελόπουλου προχωρά σε πιο δραστικές λύσεις.

Ετσι σε αφίσα που εμφανίζεται στη ιστοσελίδα του δήθεν πατριωτικού κόμματος, ο Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίζεται σχεδόν έφηβος με κορακίσιο μαλλί.

Καλά νά’ ναι ο άνθρώπος και ν’ αργήσει να ωριμάσει, αλλά και λίγη ωριμότητα δεν βλάπτει…

Μιλώντας στον Αντέννα ο κ. Βελόπουλος απάντησε και σε ερώτημα για τους βιαστές παιδιών.

Ο μεγάλος αρχηγός υποστήριξε ότι θα πρέπει να επιβάλλεται χημικός ευνουχισμός τους και ισόβια κάθειρξη. Τόνισε ότι «δεν αξίζουν να ζουν» υποστηρίζοντας ότι «δεν σωφρονίζονται αν μπουν στην φυλακή».

Με αφορμή την αρπαγή από αλλοδαπό της 27χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στην Κω, ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στα άλλα κόμματα για την τακτική τους στο Μεταναστευτικό, είπε ότι θα πρέπει να αποτρέπονται οι είσοδοι παράτυπων μεταναστών στην Ελλάδα και να υπάρχουν χώροι συγκέντρωσης τους σε άλλες χώρες.

Επανέλαβε ότι για την έλλειψη εργατικών χεριών, που επικαλούνται άλλα κόμματα, η λύση δεν είναι η πρόσκληση αλλοδαπών στην Ελλάδα, αλλά ο επαναπατρισμός των Ελληνόπουλων που αναγκάστηκαν να φύγουν στο εξωτερικό, αναζητώντας καλύτερη τύχη.

Πόσα θέλει ο μεγάλος… μπατριώτης για να τρελάνει τον ελληνικό λαό: Ο Βελόπουλος προτείνει να αγοράσει η Ελλάδα πυραύλους από τον Ερντογάν! Προσφέρει ο ίδιος τα βλήματα…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: