Οι ευρωπαϊκές κληρώσεις των ομάδων μας: Με Ντνίπρο ο Παναθηναϊκός, η Μπεϊτάρ στο δρόμο του ΠΑΟΚ, σε… Εγνατία ή Αραράτ η μάχη του Αρη

Head of Club Competitions & Calendar Tobias Hedtstueck (L) and UEFA Senior Club Competitions Manager Tom Barlow during the 2023/24 UEFA Champions League second qualifying round draw, at the UEFA Headquarters in Nyon, Switzerland, 21 June 2023. EPA/LAURENT GILLIERON




Την Ουκρανική Ντνίπρο κληρώθηκε να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 25-26 Ιουλίου, στην έδρα που θα δηλώσει η ουκρανική ομάδα (λόγω της ρωσικής εισβολής δεν διεξάγονται αγώνες επί ουκρανικού εδάφους) και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (την 1η ή 2α Αυγούστου) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον β΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε σήμερα στη Νιόν.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου στην Τούμπα και η ρεβάνς στις 3/8 στο Ισραήλ.

Τέλος, με τον νικητή του ζευγαριού του α΄ προκριματικού γύρου, μεταξύ της Αραράτ-Αρμένια και της Εγνατία από την Αλβανία, θα παίξει ο Αρης στον β΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης, οι «κίτρινοι» θα δώσουν εκτός έδρας τον πρώτο αγώνα τους, στις 27/7, και θα φιλοξενήσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη ρεβάνς, στις 3/8.

  • Μπορεί η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League να γίνεται στις 24 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως γνωρίζει από σήμερα τους πιθανούς αντιπάλους του. Με δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν ομάδα που θα αποκλειστεί στον 2ο προκριματικό του Champions League (από το League Path) και ότι η κλήρωση θα γίνει πριν τη διεξαγωγή των αγώνων αυτών, αντίπαλος του πειραϊκού συγκροτήματος θα είναι ο ηττημένος του ζευγαριού ανάμεσα στην ελβετική Σερβέτ και τη βελγική Γκενκ, αφού αποκλείεται η διασταύρωση με το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο.

Οι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 10 και 17 Αυγούστου και το μόνο που απομένει να μάθει ο Ολυμπιακός στην κλήρωση της 24ης Ιουλίου είναι η σειρά των αγώνων.

Με δύο γκολ διαφορά ο Χάαλαντ νίκησε τον Μπαπέ στη «μάχη» για τον κορυφαίο σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: