Ετοιμος για συνάντηση με τον κατοχικό ηγέτη «ακόμη και αύριο» δηλώνει ο Χριστοδουλίδης: Κοινή επίσκεψη για αγνοούμενους…

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή του στο ΕΒΕ Πάφου. ΓΤΠ ΡΙΟ




Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με τον κατοχικό τουρκοκύπριο ηγέτη ακόμη και αύριο, εξέφρασε μιλώντας από την Πάφο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του κατά την περιοδεία του στην Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, τόνισε ότι έχει δημόσια και κατ’ επανάληψη διαμηνύσει την ετοιμότητά του να συναντηθεί με τον κ. Τατάρ.

Την ετοιμότητα και επιθυμία αυτή, πρόσθεσε, μετέφερε και στον ίδιο τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, καθιστώντας σαφές ότι είναι έτοιμος και για κοινωνική συνάντηση και για επίσημες συνομιλίες στα πλαίσια επανέναρξης των συνομιλιών.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακοίνωσε επιπρόσθετα ότι έχει προτείνει και από κοινού επίσκεψη των δύο στο ανθρωπολογικό εργαστήρι για τους αγνοούμενους. Πρόκειται, παρατήρησε, για θέμα ανθρωπιστικό και όχι πολιτικό, για το οποίο ευελπιστεί σύντομα να υπάρξει θετική ανταπόκριση από μέρους του κ. Τατάρ.

Ο ίδιος, κατέληξε, είναι έτοιμος να υπάρξει μια τέτοια συνάντηση, ακόμη και αύριο κατά την έκφραση του.

Πληρωμένη απάντηση του Φουρλά σε ευρωβουλευτές που κατηγορούν την Ελλάδα: Δεν απολογηθήκατε για τη δήθεν “μικρή Μαρία” (video)…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: