Επιστολή του Νικόλα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας: Συνεργασία για την αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας και για διασφάλιση σωστής λύσης του Κυπριακού

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ), κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, με επιστολή του προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε τα «θερμά του συγχαρητήρια για τη συντριπτική εκλογική νίκη στις προχθεσινές εκλογές» στην Ελλάδα.

Ο κ. Παπαδόπουλος ευχήθηκε στον κ. Μητσοτάκη «μια νέα θητεία εξίσου παραγωγική και ωφέλιμη, όπως και η προηγούμενη».

Εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητα ότι «τα μεγάλα εθνικά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε απο κοινού εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και στην ανατολική Μεσόγειο, αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα».

Στην επιστολή του ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ τονίζει επίσης ότι «η συνέχιση και η περαιτέρω ενίσχυση της ήδη άριστης και αγαστής συνεργασίας Ελλάδος και Κύπρου είναι εθνικά απαραίτητη».

Επισημαίνει ταυτόχρονα ότι «η βελτιστοποίηση του στρατηγικού συντονισμού μέσω του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας αποτελεί το κλειδί για την αποτελεσματική προώθηση των κοινών μας επιδιώξεων, για την αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας και για τη διασφάλιση μιας σωστής λύσης στο Κυπριακό».

Τελείωσαν τα …ψέματα: To φυσικό αέριο της ανατολικής Μεσoγείου είναι η μεταβατική λύση για την απεξάρτηση της Ευρώπης από τον έλεγχο του Βλαντιμίρ Πούτιν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: