«Επάγγελμα Τσίπρας»: Καρφιά Κούλογλου για το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

File Photo Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Τρoxιοδεικτική για την επόμενη μέρα της Κουμουνδρούρου ενδέχεται να αποδειχθεί η κριτική που άσκησε ο Στέλιος Κούλογλου στην ηγετική ομάδα που περιβάλλει τον Αλέξη Τσίπρα αλλά εμμέσως και στον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ευρωβουλευτής σε σχεσινή συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», υποστήριξε ότι «η ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς της Ελλάδας έπρεπε να έχει ξεκινήσει με το 32% του 2019. Εκεί χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Είχα προσπαθήσει όταν έλεγα ‘πρόεδρε μήπως δεν αρέσουμε, ότι πρέπει να αλλάξουμε’. Κάποια στιγμή είπα ότι ήρθε ισοπαλία ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας και μάλιστα εκτός έδρας και ήθελαν να με διαγράψουν. Λόγω αυτών πρέπει να γίνει μια ριζική ανανέωση στα μυαλά της Αριστεράς. Υπήρχαν πολλές προτάσεις διαγραφής μου αλλά ο Τσίπρας δεν τις δέχτηκε. Ο Τσίπρας είναι πιο προχωρημένος από το περιβάλλον του, από αυτούς που έχουν ‘επάγγελμα Τσίπρας'”.

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κούλογλου απάντησε ότι “είναι σαν να με ρωτάτε αν θα υπάρχει Αριστερά χωρίς τον Τσίπρα. Σε όλες τις χώρες οι ηγέτες της Αριστεράς κάποια στιγμή για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αλλάζουν. Η Αριστερά παραμένει, αποτελεί μια σημαντική δύναμη, έχει κάνει πολλά λάθη και έχει χάσει μέρος της παλιάς της επιρροής, κι αυτά πρέπει να τα δει σοβαρά.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγει ένας τίτλος ότι ο Κούλογλου λέει ότι πρέπει να φύγει ο Τσίπρας, σε καμία περίπτωση. Εγώ δεν λέω τίποτα γιατί θα πρέπει ο ίδιος να πάρει τις αποφάσεις του”, κατέληξε.

Επίθεση από τον ΑΝΤ1 στον Κοκλώνη: Τον ψάχνουν και οι Αμερικάνοι, η αρχή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ελέγχει τις ροές χρημάτων του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: