Εν ψυχρώ δολοφονία στην Ηλεία για τα γίδια: Νεκρός 52χρονος χτυπημένος πισώπλατα [video]

Καλυμμένο με λευκό σεντόνι το πτώμα του άτυχου θύματος στο σημείο του φονικού. Screenshot via YouTube@IliaLive




Μια εν ψυχρώ δολοφονία έχει συγκλονίσει την Αγία Τριάδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Το φονικό συνέβη χθες το μεσημέρι  όταν άτυχος 52χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ηλικίας από 12 έως 18 ετών, δέχτηκε τηλεφώνημα από 80χρονο ο οποίος του είπε ότι τα γίδια του είχαν προκαλέσει φθορές στην ιδιοκτησία του.

Ο 52χρονος πήγε στο σημείο να δει τί συνέβη.

Εκεί τον περίμενε ο 80χρονος δράστης με την καραμπίνα του ανά χείρας και λογομάχησαν. Ο 52χρονος  Παναγιώτης Μενούνος φέρεται σε ήπιο τόνο να του είπε «τι να κάνω τώρα, δε φταίω εγώ γι’ αυτό που έγινε» και αφού προσπάθησε μαζί με τον αδελφό του να μαζέψει τα ζώα του, επιχείρησε να αποχωρήσει.

«Εδώ που φτάσαμε τι να σου πω; Μου έχεις κάνει τόσα πολλά… σκότωσέ με, τι να σου πω!» ήταν, σύμφωνα με το patrisnews.com τα τελευταία λόγια του Παναγιώτη Μενούνου.

  •  Ήταν η στιγμή εκείνη που ο δράστης σήκωσε την καραμπίνα και αφού το θύμα είχε γυρίσει την πλάτη του για να φύγει, τον πυροβόλησε δυο φορές  από απόσταση σχεδόν τριών μέτρων, κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν τραγικές… Εμβρόντητος ο αδελφός του θύματος, ο οποίος είχε πάει στο χωράφι νωρίτερα από όλους και είδε τον μικρότερο του αδελφό, να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του, παρά το αρχικό σοκ, επιχείρησε να αφοπλίσει τον δράστη.

Εκείνος όμως, έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και επιχείρησε να τον πυροβολήσει αλλά ευτυχώς δεν είχε αλλά φυσίγγια…

Όπως δήλωσε ο αδερφός του θύματος υπήρχαν προηγούμενα με τον δράστη: «Παλιά τον είχε βγάλει κλέφτη, τον είχε συκοφαντήσει τον αδερφό μου. Τον εκτέλεσε από τα δύο μέτρα, σχεδόν εξ επαφής… Μετά στράφηκε σε εμένα, αλλά δεν πρόλαβε και πήρα την καραμπίνα».

 

«Θόλωσα» δήλωσε ο δράστης την στιγμή της σύλληψής του 

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου άνδρα, ο 80χρονος πήγε στο σπίτι του το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το χωράφι που έγινε το φονικό και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από τις αστυνομικές αρχές.

Στην οικία του, εκτός το δίκαννο κυνηγετικό όπλο, που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος στην ανθρωποκτονία, βρέθηκε ακόμα ένα περίστροφο χωρητικότητας πέντε φυσιγγίων, μία κυνηγετική καραμπίνα και 102 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

 

Mε πληροφορίες από ertnews.gr/skai.gr

Μέχρι το Σάββατο το καλοκαιρινό διάλειμμα: Μετά τα 37άρια έρχεται βαλκανικό ψυχρό μέτωπο με καταιγίδες * Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη [χάρτες]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: