Drone, διασώστες και ειδικός σκύλος ψάχνουν την 27χρονη στην Κω: «Η Αναστασία έχει απαχθεί» λέει η μητέρα της [video]

Φωτογραφία από το Action ΤV via glomex




Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την αναζήτηση της 27χρονης από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 12 Ιουνίου το βράδυ στην Κω, στο νησί όπου εργαζόταν.

Η αστυνομία έχει συλλάβει άνδρα 32 ετών από το Μπανγκλαντές. Φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε τη νεαρή πριν την εξαφάνισή της, ενώ ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει το νησί για την Ιταλία.

Drone σαρώνει την περιοχή ανάμεσα σε Μαρμάρι και Τυγκάκι στην Κω, αναζητώντας κάθε στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, με όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνισή της να είναι ανοικτά, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

«Είμαστε 10 διασώστες, συμμετέχει και ένας σκύλος έρευνας και διάσωσης» επιβεβαίωσε ο κ. Τρουμπούλης Αντώνης, πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων.

 



Την ίδια στιγμή στο «στόχαστρο» των αρχών έχουν μπει 5 αλλοδαποί, που φέρονται να είχαν προτείνει στην Αναστάζια να πάει σπίτι τους για να την βοηθήσουν, καθώς όπως υποστήριξαν, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του ενός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, είχε εκδώσει εισιτήριο για να φύγει από το νησί.

Πρόκειται για έναν 32χρονο, με τα αρχικά S.S., από το Μπανγκλαντές. «Πήγαμε σπίτι μου και ήρθαμε σε σεξουαλική επαφή. Μετά την άφησα σε ένα σημείο, δεν ξέρω τι έγινε», είπε ο φερόμενος ως δράστης.

Τι είπαν η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης

Μιλώντας σε πολωνικό μέσο, η μητέρα της 27χρονης φέρεται να δήλωσε ότι η κόρη της έχει απαχθεί: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά έχω πληροφορίες ότι η Αναστασία έχει απαχθεί».

Ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να μίλησε με την Αναστάζια, ήταν ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της, με τον οποίο είχαν πάει μαζί στο νησί για να εργαστούν, ο οποίος βρίσκεται στα άτομα που εξετάζονται από τις αρχές.

Όπως φέρεται να υποστήριξε, η κοπέλα του επικοινώνησε μαζί του λέγοντάς του πως επειδή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ θα την επέστρεφε ένας φίλος.

Στη συνέχεια, είπε πως έλαβε μήνυμα στο κινητό του που του έλεγε να πάει να την πάρει από συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μαρμάρι, όμως όταν έφτασε δεν την βρήκε κι έτσι μέσω εφαρμογής, εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο σε άλλη περιοχή.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και άλλα στοιχεία για να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Πηγή: ertnews

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: