Έκτακτες δηλώσεις Τσίπρα στο Ζάππειο από ώρα σε ώρα: Πιθανή παραίτηση του αρχηγού ΣΥΡΙΖΑ

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, κάνει δηλώσεις στα γραφεία του κόμματος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, Αθήνα, Κυριακή 25 Ιουνίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους κάνει στο Ζάππειο ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

 

Οι δηλώσεις γίνονται  σε συνέχεια της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος που συνεδρίαζε από τις 11 το πρωί  σε διευρυμένη μορφή στην Κουμουνδούρου.

Απο τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που διαρρέονταν ήταν ότι έρχεται «τσουνάμι αλλαγών και έκπληξη από τον Αλέξη Τσίπρα» προς τις «σαρωτικές αλλαγές», τις οποίες προανήγγειλε καθώς το αίτημα συνεδρίασης των κομματικών οργανών τίθεται επιτακτικά από σειρά στελεχών.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αλέξης Τσιπρας επέλεξε για την δρομολόγηση των εσωκομματικών αλλαγών να απέχει – για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια- από την Προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, στην οποία μετέχει ως παρατηρητής.

«Αιφνιδιάστηκαν οι πάντες και εμείς οι δημοσιογράφους που βρισκόμαστε εδώ για την κάλυψη της Συνεδρίασης του Εκτελεστικού γραφείου αλλά και στελέχη του κόμματος όπως φαίνεται, όταν ανακοινώθηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει δηλώσεις για το κόμμα στις 12:30 στο Ζάππειο» ανέφερε ο πολιτικός συντάκτης της ΕΡΤ Γιωργος Παντελάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ertnews.gr

 

Φουντώνουν τα σενάρια για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει στις 11 το Εκτελεστικό Γραφείο παρουσία του Αλέξη Τσίπρα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: