Χλωμή αντιπρόταση της Παρί στον Μπαπέ: Νέο συμβόλαιο αλλά και υποχρεωτική πώληση το 2024 – Συνάντηση το Σάββατο

FILE PHOTO: Kylian Mbappe celebrates with his Top Scorer trophy after scoring his 201 goals with PSG during the French Ligue 1 soccer match between PSG and FC Nantes at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 04 March 2023. EPA, YOAN VALAT




Το θέμα του συμβολαίου του Κιλιάν Μπαπέ και το πώς θα πορευτούν οι δύο πλευρές στο άμεσο μέλλον, είναι αυτή την στιγμή η πιο «καυτή πατάτα» που έχει στα χέρια της η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι δύο πλευρές θα συναντηθούν την Παρασκευή (30/6) προκειμένου να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του και να βρουν μια κοινά αποδεκτή λύση.

Ο Μπαπέ θέλει να αγωνιστεί με την Παρί τη σεζόν 2023/24 και να μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της αρεσκείας του, με προτεραιότητά του τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρί απ’ την άλλη πλευρά δεν θέλει να τον χάσει δίχως να βάλει… ευρώ στο ταμείο της, πόσω μάλλον δε, όταν ξόδεψε 180 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει απ’ τη Μονακό το 2019 (τότε ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του) και είναι έτοιμη να του προτείνει ένα δεύτερο πλάνο: Να ανανεώσει για ένα ή δύο χρόνια το συμβόλαιό του με την ομάδα, με όρο πως θα πωληθεί υποχρεωτικά σε άλλο κλαμπ το καλοκαίρι του 2024.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Η Τσέλσι πούλησε τελικά τον Μέισον Μάουντ στην Μάντσεστερ Γ. για €70 εκατ.: Συμβόλαιο για 4 χρόνια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: