«Χαλαρά»…στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο Μητσοτάκης: Και καφές με τον Ρέμο [videos]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αντώνη Ρέμο και τον Αντώνη Τσαπατάκη, για καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Screenshot via YouTube@Ραδιο Θεσσαλονίκη/




Εντείνονται οι προετοιμασίες για τη σημερινή συγκέντρωση και ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Όμως, ο πρόεδρος της “Νέας Δημοκρατίας” σε πιο “χαλαρή” διάθεση βρέθηκε για βόλτα στο κέντρο της πόλης, συναντήθηκε με πολίτες και ήπιε τον καφέ του παρέα με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο και τον παραολυμπιονίκη στην  κολύμβηση και αξιωματικό της ΕΛΑΣ, Αντώνη Τσαπατάκη  .

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στις οκτώ το απόγευμα, έχοντας απέναντί του τα τρία σύμβολα της Θεσσαλονίκης: τον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το Λευκό Πύργο.

Στην παρέα που ήπιε καφέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν και ο στενός σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ,  Γιάννης Μπρατάκος.

«Είχαμε μία πολύ ωραία φιλική συζήτηση» είπε ο Αντώνης Ρέμος.  Η συνάντηση, όπως εξήγησε, έγινε σχεδόν τυχαία, καθώς και οι δύο βρέθηκαν στην πόλη την ίδια ημέρα. Παράλληλα, όπως είπε, ο κόσμος, όπως φαίνεται τον στηρίζει και έχει πάρει τις αποφάσεις του.

 

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: