Ασφυκτικός ο θάνατος της Αναστάζια στην Κω: Στραγγαλισμό «δείχνουν» τα πρώτα ευρήματα στην σορό [videos]

FILE PHOTO: Το πτώμα της 27χρονης Αναστάζια βρέθηκε σε σακούλα και σκεπασμένο με κλαδιά Screenshot via YouTube@GLOMEX




Τραγικό τέλος περίμενε την άτυχη Αναστάζια της οποίας η σορός βρέθηκε σήμερα αργά το απόγευμα στην περιοχή Αλυκιές στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός καθώς και ο ιατροδικαστής εξετάζει κυρίως το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού της από τον δράστη. 

Το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού μοιάζει επικρατέστερο καθώς πληροφορίες λένε πως φέρει σημάδια στον λαιμό της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός δεν έχει σημάδια τεμαχισμού, αλλά η κοπέλα ήταν γυμνή και άγρια χτυπημένη σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε να αναγνωριστεί το πρόσωπό της.

Αύριο Δευτέρα αναμένεται να μεταφερθεί η σορός στη Ρόδο για την ιατροδικαστική εξέταση.




Η ανεύρεση της σορού

Από την μητέρα και τον σύντροφό της αναμένεται να αναγνωριστεί το πτώμα της 27χρονης Πολωνήςι.

Το πτώμα της 27χρονης αναγνωρίστηκε από τους Αστυνομικούς και πλέον μένει η τυπική διαδικασία να αναγνωριστεί και από τους οικείους της.

Όπως έγινε γνωστό το πτώμα βρέθηκε σε υδρότοπο, κάτω από δένδρο, μέσα σε χόρτα από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες και ήταν σε σακούλα από τη μέση και πάνω ενώ ο δράστης το είχε καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.




Στο σημείο αμέσως κλήθηκαν οι αστυνομικοί που αφαίρεσαν την σακούλα και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για την 27χρονη που αναζητούσαν.




Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας.

  • Ως βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί και ήταν ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε η 27χρονη πριν την εξαφάνισή της.

Από τις αστυνομικές Αρχές θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι στο πτώμα της 27χρονης θα εντοπιστούν στοιχεία DNA που θα ταυτοποιηθούν με τον δράστη της εγκληματικής ενέργειας.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Στη συνέχεια οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Ο άντρας φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς όμως να βρει κάτι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από τη χώρα.

 

Νωρίτερα η αστυνομία εντόπισε DNA της αγνοούμενης κοπέλας στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ο οποίος κρατείται μαζί με άλλους 4 αλλοδαπούς με την κατηγορία της αρπαγής.

Στο “κάδρο” των αστυνομικών ερευνών είχε βρεθεί επίσης και ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού, ένας άνδρας από το Πακιστάν ο οποίος αποδείχθηκε ότι έλεγε ψέματα στην πρώτη κατάθεσή του, καθώς ισχυριζόταν ότι η κοπέλα δεν πήγε στο σπίτι των δυο.

Η επίσκεψη της κοπέλας επιβεβαιώνεται πλέον από βίντεο που έχει στα χέρια της η έρευνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ertnews.gr/skai.gr

Εντοπίστηκε ο γενικός αρχηγός του κυκλώματος των διακινητών: Είναι Αιγύπτιος και ζει στο Τομπρούκ της Λιβύης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: