Ανατροπή στην έρευνα για το φόνο της Αναστάζια στην Κω: Νέο βίντεο την δείχνει να βγαίνει μαζί με τον ύποπτο από το σπίτι του πριν το έγκλημα

FILE PHOTO: 27-year- old Anastasia hours before her death in Kos. Screenshot via Glomex@SKAI TV




Νέα τροπή στις έρευνες για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω προκαλεί ο εντοπισμός νέου βίντεο που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το νέο βίντεο που εντόπισαν οι αστυνομικοί δείχνει τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό μαζί με την 27χρονη Πολωνή να βγαίνουν μαζί από το σπίτι πριν το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου και έρχεται τώρα το νέο βίντεο που πιστοποιήσει ότι ο φερόμενος ως δράστης και η 27χρονη έφυγαν από το σπίτι και το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Τι υποστήριξε ο 32χρονος

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που παραμένει ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για το έγκλημα, επιμένει να αρνείται τη σε βάρος του κατηγορία για αρπαγή, ενώ φέρεται να επιβεβαίωσε τη συνάντηση που είχε με την 27χρονη Αναστάζια στο σπίτι του, λέγοντας:

«Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε ‘έλα να με πάρεις’. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πατέρας της 27χρονης αναφέρει ότι υπάρχει εμπλοκή και άλλων ατόμων στην δολοφονία του παιδιού του.

Όπως δήλωσε: «Δεν ήταν ένας ο δράστης, ήταν περισσότεροι. Ο άντρας από το Μπαγκλαντές είναι ο βασικός ένοχος αλλά ήταν και κάποιος άλλος που βοήθησε στη μεταφορά της σορού. Κάποιος τον βοήθησε να μεταφέρει τη σορό από ένα μέρος στο άλλο».

Με πληροφορίες από ertnews.gr

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές: Άλλαξε την αρχική του κατάθεση για την Αναστάζια [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: