Τραγωδία σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα: Kατέρρευσε 15χρονη που διασκέδαζε με συμμαθητές της σε νυχτερινό κέντρο

FILE PHOTO: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Ένα νέο κορίτσι 15 χρονών έχασε τη ζωή του σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα. Ο λόγος για μια μαθήτρια της Α’ Λυκείου από σχολείο της Αθήνας η οποία λίγο μετά τα μεσάνυχτα λιποθύμησε σε νυχτερινό κέντρο.

H 15χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Τρικάλων. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών επί δύο σχεδόν ώρες, δεν κατέστη δυνατόν να την επαναφέρουν.

Την άτυχη 15χρονη συνόδευσαν στο νοσοκομείο καθηγητές που συνόδευαν τους μαθητές στην σχολική εκδρομή. Ένας εξ αυτών δήλωσε πως το παιδί είχε κάποια καρδιακά προβλήματα.

Δύο ψυχολόγοι από το νοσοκομείο Τρικάλων βρίσκονται στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η σχολική εκδρομή και παρέχουν υποστήριξη στους μαθητές που την χρειάζονται.




Τα ακριβή αίτια του θανάτου της μαθήτριας θα εντοπίσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής.

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος» αναφέρει σε ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως για τον θάνατο της μαθήτριας.

Πηγή: ertnews

Σε δίκη και για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της παραπέμπεται η Πισπιρίγκου: Το ανακοίνωσε ο Κούγιας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: