Τουρνουά Masters Ρώμης: Τελείωσε τον αγώνα μέσα σε επιπλέον δέκα λεπτά ο Τσιτσιπάς

FILE PHOTO: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Tallon Griekspoor στο Australian Open 2023. EPA, JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT




Δέκα επιπλέον λεπτά χρειάστηκε σήμερα (14/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προκειμένου να τελειώσει τον αγώνα του με τον Πορτογάλο Νούνο Μπόργκες και να προκριθεί στον 3ο γύρο του τουρνουά Masters της Ρώμης.

Η αναμέτρηση είχε διακοπεί χθες (13/5) λόγω βροχής, με τον Ελληνα τενίστα να έχει πάρει το πρώτο σετ με 6-3 και να προηγείται στο δεύτερο με 4-3 (έχοντας κάνει break). Με την επανέναρξη του παιχνιδού, ο Τσιτσιπάς πήρε ακόμη δύο γκέιμ και έφτασε στη νίκη με 6-3, 6-3, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λορέντσο Σονέγκο (Νο 48 στον κόσμο). Ο Ιταλός πρόλαβε να τελειώσει χθες τον δικό του αγώνα με τον Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα, τον οποίο νίκησε με 7-5, 6-3.

Σημειώνεται ότι ο Τσιτσιπάς μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Σονέγκο στο παρελθόν, αμφότερες μάλιστα σε τουρνουά Masters το 2021 (Μαϊάμι και Σινσινάτι).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ρώμη, Ιταλία 

ΠΑΕ ΑΕΚ: Η μεγάλη μέρα έφθασε, αλλά η θέση μας είναι στην κερκίδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: