Ποιος Κάρολος; Ο 5χρονος πρίγκιπας Λούις έκλεψε (ξανά) την παράσταση * Το απόλυτο βασιλικό τρολ; [videos]

Ο πρίγκιπας Λούις σαν να κουράστηκε ή να βαρέθηκε την τελετή στέψης του παππού του Καρόλου… Screenshot via YouTube/The Independent




Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ, ο πρίγκιπας Λούις , έγινε 5 ετών τον περασμένο μήνα — και κατά κοινή ομολογία ήταν αυτός που – για μια ακόμη φορά – συγκέντρωσε τα βλέμματα, όχι μόνο του πλήθους αλλά και των φωτορεπόρτερ.

Οι κινήσεις, οι γκριμάτσες, το όλο του “φυζίκ” λένε πως έκλεψε την παράσταση στην τελετή Στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ΄.

Εθεάθη – μεταξύ άλλων – να χασμουριέται ή να κάνει κινήσεις … τραπ κατά τη στέψη του παππού του, Βασιλιά Καρόλου …

 

Ο Λούις και η μεγαλύτερη αδερφή του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ , χαμογέλαγαν και έγνεψαν στα πλήθη φτάνοντας με άμαξα  στην τελετή. Ο Λούις κάτι έλεγε που από ορισμένους ερμηνεύθηκε από την κίνηση των χειλιών του ως “κουνάω τα χέρια μου τώρα”….

Στη συνέχεια, ο Λούις κάθισε ανάμεσα στη μητέρα του και την αδερφή του. Κάποια στιγμή ο μικρός – μάλλον κουρασμένος ή ανήσυχος – απομακρύνθηκε, δεδομένης της δίωρης διάρκειας της τελετής.  Έλειψε για λίγο πριν τον ξαναδείξουν οι κάμερες καθώς ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα αποχωρούσαν από την τελετή.

Ο Λούις, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι τέταρτος στη σειρά για τον θρόνο , έχει κλέψει την παράσταση στο παρελθόν σε βασιλικές τελετές.

 

 

Κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ πέρυσι, εντοπίστηκε να χορεύει και να κουνιέται, να κλείνει τα αυτιά του κατά τη διάρκεια της διέλευσης αεροσκαφών πάνω από το μπαλκόνι. Ο Γουίλιαμ και η Κάθριν  έγραψαν στο Twitter μετά την τελετή εκείνη,  «όλοι περάσαμε απίστευτα… ακόμα και ο Λούις».

Από την Ελισάβετ στον Κάρολο: Τι άλλαξε, τι παρέμεινε ίδιο στο πέρασμα του χρόνου

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: