Ο Κουτσούμπας σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα με δημοσιογράφους: Κλίμα αισιοδοξίας για την εκλογική αναμέτρηση

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας (Α) συνομιλεί με στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και πολιτικούς συντάκτες σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος, Σάββατο 20 Μαΐου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΚΕ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΚΙΑΣ




Στιγμές χαλάρωσης με στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, πολιτικούς συντάκτες μοιράστηκε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος.

Το μεσημέρι του Σαββάτου κύλησε σε κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Δ. Κουτσούμπας συνομιλώντας με δημοσιογράφους. Παρών και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Θανάσης Παφίλης.

Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμβολή τους στην εκλογική μάχη, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα, για ένα δυνατό ΚΚΕ παρακαταθήκη για τους αγώνες, που όπως τόνισε, συνεχίζονται έτσι κι αλλιώς από Δευτέρα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων και οι Γ. Μαργαρίτης, Δ. Τσακνής, Π. Θαλασσινός, Β. Κορακάκη, Μ. Ανδρουλιδάκης, Θ. Παπαδόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Αντ. Ξένος, Αγγελική Ξένου, Π. Ορκόπουλος με τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου, ο μουσικός και ενορχηστρωτής Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Έρη Ρίτσου, Σεμίνα Διγενή, Λιάνα Κανέλλη, Ελένη Ράντου, Β. Σερίφης και Κατερίνα Στικούδη.

Επίσης, παρευρίσκονταν η μεσόφωνος Λύδια Αγγελοπούλου, ο τενόρος Σταμάτης Μπερής και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Aθήνα, Ελλάδα

Στην έδρα του Ολυμπιακού ο Τσίπρας με πολιτικούς συντάκτες: Αισιόδοξος για το αυριανό αποτέλεσμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: