Χορός εκατομμυρίων και καραμπόλες: Ο Χάρι Κέιν αυτοπροτάθηκε στη Ρεάλ που έκλεισε Μπέλινγκχαμ και ξεφορτώνεται Αζάρ

Πηγή εικόνων: EPA/RONALD WITTEK CONDITIONS, EPA/NEIL HALL, EPA/ROBERT PERRY




Στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο αυτοπροταθείς, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, Χάρι Κέιν, καθώς ο Άγγλος φορ ίσως αποχωρήσει από την Τότεναμ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ετσι, όσο η Τότεναμ συνεχίζει την αναζήτηση του επόμενου προπονητή της, ο πολυτιμότερος παίκτης της φέρεται να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από εκείνη. Η ισπανική Ser παρουσιάζει τον Χάρι Κέιν αποφασισμένο να αποχωρήσει από τους Spurs.

To ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι την περίπτωση του Άγγλου εξετάζει θετικά η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία το καλοκαίρι πιθανότατα θα κινηθεί για την απόκτηση φορ.

Πλέον στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στις συζητήσεις τόσο με τον Χάρι Κέιν, όσο και με την Τότεναμ, προκειμένου να μάθουν τα οικονομικά “θέλω” των δύο πλευρών.

Ο Άγγλος σταρ θέλει διακαώς να φορέσει την φανέλα των Μαδριλένων, όμως στην Τότεναμ είναι δεδομένο πως θα ζητήσουν πολλά… εκατομμύρια. Για να γίνει αυτή η μεταγραφή θα πρέπει να αλλάξει το μεταγραφικό πλάνο του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Οι Μερένγχες μετά τον Μπέλινγκχαμ, τον οποίο έχουν «κλείσει», θα ήθελαν να φέρουν στην Ισπανία και τον συμπατριώτη του. Το συμβόλαιο του Κέιν με την Τότεναμ λήγει το καλοκαίρι του 2024, όμως ακόμα κι έτσι η τιμή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλή, κάπου ανάμεσα στα 80 με 100 εκατομμύρια, γεγονός που αποθαρρύνει τη Ρεάλ.

Οι Μαδριλένοι δεν είναι πρόθυμοι να καταβάλουν το εν λόγω ποσό αλλά φέρεται πως θέλουν να βάλουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσευων τον “ανεπιθύμητο” της ομάδας.

Ο λόγος για τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Μαδριλένων και έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του πως σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Πάντως, τον Κέιν έχουν στη λίστα τους τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίες βρίσκονται επίσης στην αγορά για την απόκτηση παίκτη στη γραμμή κρούσης.

Οι Μαδριλένοι πάντως, δεν είναι οι μοναδικοί που ενδιαφέρονται για τον 29χρονο, αφού τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Μπάγερν Μονάχου ήδη να τον έχουν τοποθετήσει στη λίστα τους εν όψει καλοκαιριού.

Ξεκινά αύριο το 3×3 Master Series με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ: Στα Χανιά το πρώτο τουρνουά της σειράς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: