Αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ., o Eυθύμιος Δίπλαρος: Πελεκάνος, Ορφανίδου και Κάρουλας οι νέοι αντιπρόεδροι του κόμματος, τα τελικά αποτελέσματα [βίντεο]

O Eυθύμιος Δίπλαρος με την πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου. Photo via Twitter, Efthimios Diplaros, @diplarose




Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα τα μέλη του ΔΗΣΥ, για ανάδειξη της νέας ηγετικής πυραμίδας του κόμματος, που θα πλαισιώσει τη νέα Πρόεδρο, Αννίτα Δημητρίου.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος εξελέγη νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, που τον ήθελαν να έχει το προβάδισμα.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα το προβάδισμα αυτό δεν είναι δυνατόν να ανατραπεί.

Υπενθυμίζεται πως τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ, διεκδίκησαν μαζί με τον Ευθύμιο Δίπλαρο οι Μιχάλης Σοφοκλέους και Σωτήρης Σαμψών. Με τον Σωτήρη Σαμψών, να μένει εκτός μάχης με διαφορά.

Ήδη ο Μιχάλης Σοφοκλέους, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ευθύμιο Δίπλαρο.

Η πρώτη δήλωση

Στην πρώτη ανάρτησή του μετά την εκλογική του νίκη ο κ. Δίπλαρος ανέφερε:

«Η πορεία ανασυγκρότησης του κόμματος ξεκινάει. Σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά για να είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός και πάλι πρωταγωνιστής», επεσήμανε ο κ. Δίπλαρος.

Πρόσθεσε πως «αυτήν τη μεγάλη νίκη την αφιερώνω σε σένα αγαπημένε μου πατέρα που πλέον δεν είσαι μαζί μας. Ένα τεράστιο και μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή σας», σημείωσε, αναρτώντας και μια φωτογραφία του με την Πρόεδρο του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου.

Οι αντιπρόεδροι

Σύμφωνα με την καταμέτρηση «κλείδωσαν» και οι θέσεις των Αντιπροέδρων. Ετσι μετά τον Μάριο Πελεκάνο που είχε εξασφαλίσει άνετα την εκλογή του τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν η Σάβια Ορφανίδου και ο Γιώργος Κάρουλας.

Την ανακοίνωση έκανε επίσημα στο βήμα και ο Χάρης Γεωργιάδης ενώ σε λόγο προχώρησε και η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, δίνοντας τα συγχαρητήριά της στον κάθε έναν ξεχωριστά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Αναπληρωτής Πρόεδρος

-Ευθύμιος Δίπλαρος 8011 – 47,7%

-Μιχάλης Σοφοκλέους 6336 – 37%

Σωτήρης Σαμψών 2440 – 24,6%

Αντιπρόεδροι

-Πελεκάνος Μάριος 9455

-Ορφανίδου Σάβια 7884

-Κάρουλλας Γιώργος 7327

-Τσιρίδου Φωτεινή 7277

-Κωνσταντίνου Ξένια 6380

-Ιορδάνους Ονησίφορος 2659

-Μιχαήλ Μιχάλης 1376

ΠΗΓΗ: omegalive.com.cy

Σε εξέλιξη η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων στον ΔΗΣΥ: Προβάδισμα Δίπλαρου για τη θέση του αναπληρωτή Προέδρου, μάχη στήθος με στήθος για τους Αντιπροέδρους [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: