Νέο λουτρό αίματος στις ΗΠΑ: 4 νεκροί όταν ένοπλος της Τζόρτζια σκότωσε συγγενείς και εργαζόμενο στα McDonald’s και μετά αυτοκτόνησε




Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια μικρή πόλη της νότιας Τζόρτζια όταν ένας 26χρονος ένοπλος σκότωσε δύο συγγενείς του, έναν υπάλληλο φαστ φουντ και μετά αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τον τοπικό ιατροδικαστή.

Ο άνδρας, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, πυροβόλησε την 50χρονη μητέρα του και την 74χρονη γιαγιά του πριν πάει σε ένα τοπικό McDonald’s στη μέση της πόλης όπου σκότωσε μια γυναίκα βοηθό διευθυντή στην πόλη Moultrie της Τζόρτζια, δήλωσε ο ιατροδικαστής της κομητείας, C. Verlyn Brock στην εφημερίδα USA TODAY.

Ο Μπροκ δεν αναγνώρισε τα θύματα και είπε ότι τα μέλη της οικογένειας εξακολουθούν να ειδοποιούνται. Είπε ότι δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε τους φόνους ή αν ο ένοπλος γνώριζε την υπάλληλο της McDonald’s.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη», είπε ο Μπροκ. «Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να τον ώθησε να κάνει κάτι τέτοιο».

Το Γραφείο Έρευνας της Τζόρτζια (GBI) είπε ότι διεξάγει έρευνα κατόπιν αιτήματος της τοπικής αστυνομίας και είπε μόνο ότι υπήρξαν «πολλαπλά θύματα», σε περισσότερες από μία τοποθεσίες. Ο βοηθός ειδικος πράκτορας Michael Callahan είπε ότι η GBI εργάζεται για να εντοπίσει περισσότερους μάρτυρες.

Οχι και τόσο Proud Boys: Ενοχα για στασιαστική συνωμοσία τα πρωτοπαλίκαρα του Τραμπ που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: