Μητσοτάκης στην Κηφισιά, Τσίπρας στη Δραπετσώνα: Που μιλούν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί

FILE PHOTO: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ξάνθη. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ




Στα ύψη ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, ενώ αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακήρυξη των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα Δευτέρα 1 Μαΐου, και ώρα 12:00, θα μιλήσει σε συγκέντρωση πολιτών στην Κηφισιά.

Ο ίδιος, με κάθε ευκαιρία, τονίζει την κρισιμότητα της πρώτης κάλπης και προειδοποιεί πως η απλή αναλογική κρύβει παγίδες. Ζητά μάλιστα ισχυρή στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για να μη δώσει τα περιθώρια σχηματισμού κυβέρνησης ηττημένων.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στις 19:30 σε εκδήλωση – συναυλία του ΣΥΡΙΖΑ για την Πρωτομαγιά, στον πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα.

“Μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας μπορεί να οδηγήσει τον τόπο σε μια άλλη προοπτική ελπίδας“, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές το πρώτο και το τρίτο κόμμα θα σχηματίσουν κυβέρνηση, ενώ επέκρινε το ΜέΡΑ25 για το πρόγραμμα «Δήμητρα».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσει το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων για την Πρωτομαγιά στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Από τη Θράκη όπου βρέθηκε, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ζήτησε από τους πολίτες να πάρουν στα χέρια τους την προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ.

«Με το ΚΚΕ πιο ψηλά θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά κάθε αριστερού και προοδευτικού ανθρώπου», δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το Σκοπευτήριο Καισαριανής, ο οποίος στις 11:00 θα βρεθεί στην Πλατεία Συντάγματος.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, από την Καλαμάτα, απηύθυνε εκ νέου πρόσκληση συμπόρευσης στα κόμματα που αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης δημοσιοποίησε το πρόγραμμα εκατό ημερών του ΜέΡΑ25.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

«Amber alert» της ΝΔ για τον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το κόμμα Κασιδιάρη και την επίθεση στον Πλεύρη

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: