Ειδικά μέτρα για το ντέρμπι της Λεωφόρου: Από το μεσημέρι της Τρίτης θα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

FILE PHOTO: Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Τάϊσον (Δ) και ο παίκτης του Παναθηναϊκού (Α) διεκδικούν την μπάλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 23 Απριλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από τις 14:00 της Τρίτης (2/5) τα εισιτήρια του πολύ κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (Τετάρτη 3/5, 20:00) για την 8η αγωνιστική των play off.

Σε ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της 8ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022/23 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (3/5/2023, 8 μ.μ.), τα εξής:

  • Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 στις 2 μ.μ..
  • Η διάθεση τους θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω ίντερνετ.
  • Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
  • Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
  • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
  • Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

6, 7     30€

1Β, 5Γ, 8Β, 12Β 45€

1Α, 5Β, 8Α, 12Α 60€

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω της τεράστιας ζήτησης και των ειδικών μέτρων που θα ισχύσουν, επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

  • Παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο προκειμένου να εισέλθουν στις κερκίδες του γηπέδου. Δεν θα επιτραπεί για κανένα λόγο και σε κανέναν η είσοδος στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο ή πρόσκληση.
  • Παρακαλείσθε για την πρόωρη προσέλευσή σας στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.
  • Άπαντες οφείλουν να κάθονται στην αναγραφόμενη στο εισιτήριό τους θέση στην κερκίδα. Αλλαγή θέσης δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των υπόλοιπων φιλάθλων και εντάσεις.
  • Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17.00.
  • Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους στην περίμετρο του γηπέδου και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους».

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα με 3-2 επί του Άρη, με τους δύο μονομάχους να προσφέρουν χορταστικό θέαμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: