Η Παρί παραπαίει και ο Μέσι ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία εξοργίζοντας τους ανθρώπους της ομάδας

Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου. EPA, MOHAMMED BADRA




Η τρίτη ήττα της σεζόν στο «Παρκ ντε Πρενς», από τη Λοριάν (1-3), είχε ήδη προκαλέσει πολλή κουβέντα. Όμως τη φετινή σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν τα προβλήματα δεν σταματούν στα αποτελέσματα.

Στον απόηχο της καταστροφικής ήττας έγινε γνωστό ότι ο Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο του επικερδούς συμβολαίου του ως πρεσβευτής του τουρισμού της χώρας. Την ώρα που ο παριζιάνικος σύλλογος διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους του, το ταξίδι του «ψύλλου» δημιούργησε ακόμη μια διαμάχη.

Πέρα από το ακατάλληλο timing, ήταν ο τρόπος που σόκαρε. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 δεν ζήτησε άδεια από τον προπονητή του για να πάει στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με αρκετές πηγές στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Équipe, οι παίκτες έμειναν έκπληκτοι από την κίνηση του Αργεντινού κι έκαναν λόγο για προνομιακή μεταχείριση του αρχηγού της «Αλμπισελέστε».

Υποχρεωμένη να αντιδράσει λοιπόν, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν σκοπεύει να αναλάβει δράση. Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί δεν εκτίμησε καθόλου την ενέργεια του Μέσι, που τον είδε να απουσιάζει το πρωί της Δευτέρας, χωρίς έχει πάρει άδειο από τον σύλλογο.

Εδώ προστίθεται ότι ούτε ο Μέσι ούτε το περιβάλλον του είχαν ενημερώσει προσωπικά τον πρόεδρο της Παρί, ο οποίος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, αλλά η γαλλική αθλητική εφημερίδα προσθέτει ότι ο σύλλογος θα εξετάσει το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων.

Μένει να δούμε ποια μορφή θα έχει αυτή η κύρωση. Το μόνο βέβαιο είναι ότι με μόλις πέντε παιχνίδια να έχει ακόμα να παίξει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λιονέλ Μέσι απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από την ομάδα.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή στον Ιβάν Σαββίδη για το όπλο στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: