Η Ντόρτμουντ βρήκε ήδη αντικαταστάτη του Μπέλιγκχαμ: Θα της κοστίσει λιγότερο από τα μισά, σχεδόν το ένα τρίτο

File Photo epa10625779 Jude Bellingham of Borussia Dortmund celebrates after the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach in Dortmund, Germany, 13 May 2023. EPA/FRIEDEMANN VOGEL CONDITIONS – ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.




Η διοίκηση της Ντόρτμουντ αναγνωρίζει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσει στο δυναμικό της και τη νέα σεζόν τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Ο 19χρονος Αγγλος διεθνής μέσος έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και να κάνει μεγάλες ομάδες να πιέζουν για την απόκτηση του.

Η Μπορούσια δεν έχει καταφέρει να πείσει τον νεαρό σταρ να υπογράψει νέο συμβόλαιο, όπως επιβεβαίωσε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής των Βετσφαλών, Σεμπάστιαν Κελ: «Δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη στις επαφές μας και θα κάνουμε υπομονή για λίγο διάστημα ακόμη. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα, αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως δεν είναι καθόλου εύκολο.»

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ η διοίκηση έχει αποδεχθεί την αποχώρηση του Άγγλου σταρ και έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον Μεξικανό διεθνή μέσο του Αγιαξ, Έντσον Άλβαρες. Ο 25χρονος άσος έχει φέτος 42 συμμετοχές και τέσσερα γκολ με την ολλανδική ομάδα, με το κασέ του να αγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βερολίνο, Γερμανία

Τεράστια έκπληξη στη Νάπολι: Ο Σπαλέτι, αρχιτέκτονας του τίτλου μετά από 33 χρόνια, είναι υπό παραίτηση – Πρώτος στη λίστα ο Κόντε

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: