«Η μεγάλη θλίψη του Κέβιν Κόστνερ»: Διαζύγιο μετά από 19 χρόνια για τον σταρ του Χόλιγουντ

O Kέβιν Κόστνερ με την εν διαστάσει σύζυγό του Κριστίν. EPA/DAVID SWANSON




Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ,  Κριστίν επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές» στη σχέση της με τον ηθοποιό.Από την πλευρά του ο θρύλος του Χόλιγουντ Κέβιν Κόστνερμίλησε για  «περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του» που οδήγησαν τον ίδιο και την Κριστίν στο διαζύγιο, αφού είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Εκπρόσωπος της ομάδας του Κόστνερ δήλωσε στο TMZ ότι το διαζύγιο προκαλείμεγάλη θλίψη στον 68χρονο.

“Με μεγάλη θλίψη, συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Costner να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία διάλυσης του γάμου”, εξήγησε ο εκπρόσωπος.

“Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Κριστίν και των παιδιών τους καθώς διανύουν αυτή τη δύσκολη περίοδο”.

Το εν διαστάσει ζευγάρι έχει τρία παιδιά: τους γιους Cayden, 15 ετών, και Hayes, 14 ετών, και την κόρη Grace, 12 ετών. Η Christine ζητά μόνο την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους σε αυτό το στάδιο του χωρισμού και όχι συζυγική υποστήριξη.

Σε απάντηση που κατέθεσε η δικηγόρος του Κέβιν, Laura Wasser, 54 ετών, για λογαριασμό του την Τρίτη, αναγνωρίστηκε ότι η συζυγική διατροφή “θα έπρεπε να καταβληθεί στον αιτούντα” σύμφωνα με την “Προγαμιαία συμφωνία” τους.

Επίσης, στην απάντηση εξηγείται ότι ο Κέβιν ήθελε και την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους. Η Κριστίν ήταν η δεύτερη σύζυγος του Κέβιν.

Πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια 

Ο Κέβιν παντρεύτηκε την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ το 2004. Ήταν περισσότερο γνωστή για τη δουλειά της στο E! Live from the Red Carpet, Primetime και Die Johannes B. Kerner Show.

Η Christine είναι επίσης πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια τσαντών που πήρε πτυχίο στις επιχειρήσεις από το California State University.

Ενώ το εν διαστάσει ζευγάρι έχει τρία παιδιά, ο ίδιος ο Κέβιν είναι πατέρας επτά παιδιών. Τα άλλα παιδιά του προέρχονται από τις προηγούμενες σχέσεις του με τη Σίντι Σίλβα και την Μπρίτζετ Ρούνεϊ.

Τα άλλα παιδιά του Κέβιν είναι η Άνι, η Λίλι, ο Τζο και ο Λίαμ. Το 2012 αποκαλύφθηκε ότι με την Κριστίν παραλίγο να μην παντρευτούν, επειδή δεν ενδιαφερόταν να αποκτήσει άλλα παιδιά.

“Μου είπε: ‘Θα σε περιμένω, αλλά όχι για πολύ. Όταν έρθεις στα λογικά σου, έλα πίσω σε μένα”, δήλωσε ο Kevin στο Parade το 2012. “Και το έκανα”.

Ο Κέβιν και η Κριστίν επέλεξαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο ράντσο Dunbar Ranch των 165 στρεμμάτων τους- λίγο έξω από το Άσπεν του Κολοράντο.

Θρύλος της οθόνης

Παρά τα συζυγικά του προβλήματα, ο Κέβιν έχει μια ακμάζουσα καριέρα. Τα τελευταία έξι χρόνια και τις τελευταίες πέντε σεζόν ηγείται του καστ του Yellowstone.

Ο Κέβιν υπέγραψε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό δράμα γουέστερν τον Μάιο του 2017. Όχι μόνο υποδύεται έναν από τους κύριους χαρακτήρες, αλλά είναι και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ αναλαμβάνει τον ρόλο του κτηνοτρόφου της Μοντάνα που έγινε κυβερνήτης John Dutton III. Ο ρόλος του ως πατριάρχης της οικογένειας Dutton του χάρισε την τρίτη του Χρυσή Σφαίρα.

Στην τελετή του 2023, ο Κέβιν πήρε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού – τηλεοπτική σειρά δράματος. Όσον αφορά την εξέλιξη του προγράμματος και τι τον τράβηξε στο Yellowstone, δήλωσε στο Deadline:

“Θέλω να πιστεύω ότι τα γούστα μου είναι ευρύτατα, αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι κάνω οτιδήποτε έχει άλογο μέσα.

“Τα θέματα γουέστερν είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις. Υπάρχει η τάση να σκέφτονται άσπρο καπέλο, μαύρο καπέλο και είναι πολύ πιο περίπλοκο.

ΠΗΓΗ: thesun.co.uk

Στέψη Καρόλου: Ποιοί ηγέτες χωρών δεν έλαβαν προσκλητήριο για την τελετή ενθρόνισης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: