Αποθέωση από το δίκτυο ABC News για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το “Maestro in Blue”: Mέσα στις δέκα πρώτες σειρές παγκοσμίως του NETFLIX

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την Κλέλια Ανδριολάτου. Φωτογραφία via Facebook, Christopher Papakaliatis




Η πασίγνωστη εκπομπή Good Morning America του ABC News και το δελτίο ειδήσεων του ABC News προέβαλαν βίντεο για την ελληνική σειρά “Maestro in Blue” που μεταδίδεται από την  πλατφόρμα  NETFLIX.

Στην εκπομπή και στο δελτίο ειδήσεων του μεγάλου αμερικανικού δικτύου προβλήθηκε το τρέϊλερ της σειράς και μεταδόθηκε ότι πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά της πλατφόρμας και ότι αρχικά η  σειρά “Μaestro in Blue” είχε στόχο το ελληνικό κοινό, αλλά μόλις προβλήθηκε από το NETFLIX κατατάχθηκε μέσα στις δέκα πρώτες σειρές παγκοσμίως της πλατφόρμας.

 Επίσης, προβλήθηκε συνέντευξη του δημιουργού, σκηνοθέτη και ηθοποιού της σειράς, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στη δημοσιογράφο Alexis Christoforous.

Τόνισε ότι δεν περίμενε τέτοια διεθνή επιτυχία της σειράς και ότι απλά ήλπιζε να αρέσει στους Έλληνες. Ανέφερε ότι διάλεξε τους Παξούς, επειδή καθώς κατάγεται από εκεί, αλλά και επειδή πρόκειται για ένα νησί ιδανικό για κινηματογράφηση, ενώ τόνισε και τον σπουδαίο ρόλο της μουσικής επένδυσης της σειράς.

 Στην εκπομπή έγινε αναφορά στην υπόθεση της σειράς, σημειώνοντας ότι περιέχει ένα φάσμα κοινωνικών θεμάτων από «απαγορευμένους» έρωτες, έως ομοφοβία, ενδοικογενιακή βία και φόνο. Ανέφερθηκε επίσης ότι γίνονται ήδη γυρίσματα στους Παξούς για την προβολή του δεύτερου κύκλου της σειράς στο NETFLIX.

ΠΗΓΕΣ:
Good Morning America – ABC News με τίτλο Christopher Papakaliatis opens up on the magic of ‘Maestro in Blue’

ABC NEWS με τίτλο με τίτλο TV show ‘Maestro in Blue’ tells Greek story of forbidden love, murder and romance

Αναζητώντας τον Οδυσσέα και την Ελλάδα στη Σικελία: Το οδοιπορικό του 2ου λυκείου Θέρμης στο κάστρο της «Σκύλλας» και στα γρεκάνικα χωριά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: