Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονων στην Καλαμάτα από συμμορία συνομηλίκων: 2 παιδιά στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα

FILE PHOTO: Σκηνή από βίντεο με άγριες επιθέσεις συμμορίας ανηλίκων που εξαρθρώθηκε στον Κολωνό. Photo via Glomex/MEGA TV




Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Καλαμάτα, με δυο ανηλίκους να καταλήγουν στο νοσοκομείο της πόλης με βαρύτατα τραύματα.

Θύματαείναι δύο ανήλικοι, 15 και 16 ετών οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από παρέα ατόμων της ίδιας ηλικίας με αποτέλεσα την εισαγωγή τους, με βαρύτατα τραύματα, στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το kalamatatimes.gr οι θύτες αλλά και τα θύματα, συναντήθηκαν στις 21:00 το βράδυ κάτω από τα σκαλιά της εκκλησίας στην πλατεία Υπαπαντής στην Καλαμάτα για να λυθούν ανούσιες παρεξηγήσεις.

Ωστόσο, στο σημείο της συνάντησης δεν ήταν μόνο οι δύο ανήλικοι με τους οποίους είχε γίνει και η παρεξήγηση αλλά περισσότερα από 10 άτομα.

Η συνάντηση πήρε απρόβλεπτη τροπή με τους νεαρούς 15 και 16 χρονών να καταλήγουν στο νοσοκομείο Καλαμάτας με βαριά τραύματα και όσοι συνελήφθησαν να καταλήγουν στο κρατητήριο μαζί με τους γονείς τους.

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση όπως και του εισαγγελέα Καλαμάτας όπου ύστερα από τις απαιτούμενες καταθέσεις αφέθηκαν ελεύθεροι έως ότου οριστεί δικάσιμος.

Από τους δύο ανήλικους εξιτήριο πήρε μόνο ο 16χρονος.

 

Με πληροφορίες από kalamatatimes.gr

Επεισόδια σε εκδήλωση στη Νομική του ΔΠΘ: Εντονη αντίδραση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: