Aerosmith: «Γειά και χαρά σας!» Το θρυλικό ροκ συγκρότημα ανακοίνωσε το τέλος του με αποχαιρετιστήρια περιοδεία [videos]

FILE PHOTO: Members of the US rock band Aerosmith perfom on stage during their concert at Heliodoro Rodriguez Lopez Stadium in Tenerfie, Canary Islands, Spain, 08 July 2017. EPA, CRISTOBAL GARCIA




Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα Aerosmith ανακοίνωσε αποχαιρετιστήρια περιοδεία ύστερα από πέντε δεκαετίες λαμπρής καριέρας ενός από τα πιο επιτυχημένα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών, με πωλήσεις οι οποίες ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Τα μέλη του συγκροτήματος που πλέον είναι τα εβδομήντα τους,  είναι πασίγνωστο  για επιτυχίες όπως Dream On, Walk This Way και I Don’t Want To Miss A Thing.

Ανακοίνωσαν τα «κοσμοϊστορικά» νέα  σε ένα βίντεο γεμάτο αστέρια σήμερα, μαζί με διάσημους φίλους τους, όπως ο σερ Ρίνγκο Στάρ, η Ντόλι Πάρτον και ο Έμινεμ.

“Δεν είναι αντίο, είναι γεια και χαρά σας!” δήλωσαν σε κοινή ανακοίνωσή τους με την οποία σόκαραν το κοινό τους δημοσιοποιώντας το τέλος της καριέρας του θρυλικού γκρουπ.

«Ετοιμαστείτε […] θα έχετε την καλύτερη συναυλία της ζωής μας».

 

 

 

Με πληροφορίες από BBC

Ροτόντα Επισκοπής: Eνα σπάνιο μνημείο του 6ου αιώνα ξανά επισκέψιμο στον Πλατανιά Χανίων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: