Το Πάσχα των πολιτικών: Η Πρόεδρος στην Αθήνα, ο Πρωθυπουργός στην Τήνο, ο Τσίπρας στην Κέρκυρα και ο Ανδρουλάκης στην Κρήτη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του παρακολοήθησε την την Ακολουθία της Ανάστασης στην Παναγία τη Μεγαλόχαρη, στην Τήνο, Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Στην Αθήνα παρέμεινε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία την Κυριακή του Πάσχα θα μεταβεί στην Προεδρική Φρουρά.

Στην Τήνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας», αναφέρει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Κέρκυρα και την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί το Ναυτικό σταθμό Κέρκυρας. «Να ακολουθήσουν κι άλλες αναστάσεις, προσωπικές και συλλογικές» διαμήνυσε ο κ.Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην Κρήτη από όπου ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση, υγεία, ευημερία σε όλους τους ορθόδοξους Έλληνες, σε όλο τον ελληνικό λαό».

Στην Λαμία ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δήμητρης Κουτσούμπας ο οποίος ευχήθηκε «καλό Πάσχα με δύναμη και υγεία σε όλους και όλες. Καλή ανάσταση για τον ελληνικό λαό με δυνατό το ΚΚΕ, πιο δυνατό απ’ ότι μέχρι σήμερα, για να είναι πραγματικά δυνατός ο ίδιος ο λαός».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στο μήνυμα του ευχήθηκε «στις 21 Μαΐου να βοηθήσουν όλοι να γίνει η ανάσταση της Ελλάδος».

Στην Αίγινα βρίσκεται ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γ.Βαρουφάκης ο οποίος στο μήνυμα του ανέφερε πως «το Πάσχα φέρνει κάθε Άνοιξη τόσο τη λύτρωση της ελπίδας όσο και την ελπίδα της λύτρωσης».

Χριστός Ανέστη… Αληθώς Ανέστη: Η Ανάσταση στη Μητρόπολη Αθηνών και σε όλες τις εκκλησίες ανά την Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: