Η Στόρμι Ντάνιελς τον λυπάται: O Τραμπ δεν αξίζει να πάει φυλακή, ένιωσα θλίψη όταν τον είδα στο δικαστήριο [video]

Στιγμιότυπο από το βίντεο του Τalk Tv via Youtube




Με συμπόνοια αντιμετωπίζει πλέον η Στόρμι Ντάνιελς τον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας ότι δεν αξίζει να φυλακιστεί για τα χρήματα που της έδωσε και τα οποία απέκρυψε, ζήτημα τον οποίο τον οδήγησε στο δικαστήριο αυτή την εβδομάδα αντιμέτωπο με 34 ποινικές κατηγορίες.

«Δεν νομίζω ότι τα αδικήματα που διέπραξε εναντίον μου είναι άξια φυλάκισης», είπε η ηθοποιός ταινιών για ενήλικες στον Πιρς Μόργκαν στην πρώτη της συνέντευξη μετά την δικαστική ακρόαση του πρώην Αμερικανού Προέδρου.

Μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν και την εκπομπή Uncensored του Talk TV, η κ. Ντάνιελς επέμεινε ότι δεν πίστευει ότι αξίζει να βάλουν τον Τραμπ πίσω από τα κάγκελα για αυτό που έκανε.

Αλλά πρόσθεσε ότι εάν κριθεί ένοχος για άλλα εγκλήματα, τότε θα έπρεπε να φυλακιστεί ως παράδειγμα για άλλους.

Όταν ρωτήθηκε αν θα καταθέσει στην επικείμενη δίκη, η κυρία Ντάνιελς απάντησε «βεβαιότατα».

«Είναι τρομακτικό, αλλά ανυπομονώ για αυτό, δεν έχω τίποτα να κρύψω. Είμαι η μόνη που λέω την αλήθεια».

Τα συναισθήματά της όταν είδε τον Τραμπ να μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν ανάμεικτα, είπε, αλλά το κυρίαρχο συναίσθημα ήταν η θλίψη.

«[Τον έβλεπα[ να είναι υπό την εξουσία κάποιου άλλου, του δικαστή. Ο βασιλιάς είχε εκθρονιστεί. Δεν ήταν πια άθικτος. Και κανείς δεν πρέπει να είναι».

Ο εισαγγελέας που άσκησε την δίωξη είπε ότι η προσπάθεια συγκάλυψης της πληρωμής προς την κ. Ντάνιελς ισοδυναμούσε με εξαπάτηση των ψηφοφόρων καθώς έγινε για να αποτρέψει αρνητικά δημοσιεύματα την παραμονή των εκλογών.

Ο Τραμπ αρνείται ότι είχε ποτέ σεξουαλικές σχέσεις με την Ντάνιελς και λέει ότι η πληρωμή έγινε για να προστατεύσει την οικογένειά του από ψευδείς ισχυρισμούς και όχι για να επηρεάσει τις εκλογές.

Νομικοί εμπειρογνώμονες είπαν στο BBC ότι πιστεύουν ότι θεβρούν απίθανο ο Τραμπ να φυλακιστεί εάν καταδικαστεί και ότι το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι η επιβολή προστίμου.

Ο πρώην πρόεδρος είναι και πάλι υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο και η ποινική δίκη του επόμενου έτους μπορεί να διαταράξει τις προσπάθειές του να διεκδικήσει την υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων.

Mε πληροφορίες από ΒΒC

«The Wise Guys»: Τα δύο πρόσωπα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο -Ενσαρκώνει τους αρχηγούς της ιταλοαμερικανικής μαφίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: