Προβάδισμα ΟΦΗ για την πρώτη θέση των play out μετά το διπλό στο Περιστέρι (3-2 τον Ατρόμητο)

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν το γκολ, που άνοιξε το σκορ, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος – ΟΦΗ, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Superleague. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι όπου ο ΟΦΗ επικράτησε του Ατρομήτου με 3-2 σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των play out της Super League και έκανε μεγάλο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Ντιουσέ (8΄), Μεγιάδο (26΄) και Ντίκο (65΄), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ρομπάιγ (16΄ πεν.) και Βούρος (35΄ αυτογκόλ).

Το σκορ άνοιξαν στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι όταν βγήκαν στην κόντρα, ο Ντίκο πάσαρε στον Ντιουσέ ο οποίος με αριστερό σουτ «έγραψε» το 1-0 για τους κρητικούς.

Επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 15΄ ο Κλωναρίδης έκανε τη σέντρα η μπάλα βρήκε το χέρι του Διαμαντή και ο διαιητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρομπάιγ που ισοφάρισε σε 1-1 στο 16′.

Στο 26΄ ο ΟΦΗ πήρε εκ νέου το προβάδισμα όταν ο Γιαννιώτης έκανε λάθος πάσα στον Μεγιάδο ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και έκανε το 2-1.

Ο Ατρόμητος όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35΄ όταν μετά από όμορφη συνεργασία ο Έντερ έκανε το γύρισμα και ο Βούρος στην προσπάθειά του να απομακρύνει πέτυχε αυτογκόλ.

Στο δεύτερο μέρος, οι ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους και ο αγώνας διεκόπη για λίγο στο 57΄ με οπαδούς και παίκτες να τιμούν τη μνήμη του πρώην παίκτη των Περιστεριωτών, Τσιμάνγκα.

Ο επιθετικός από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έφυγε από τη ζωή στις 30 Απριλίου του 1995 όταν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Πανελευσινιακός-Ατρόμητος στο γήπεδο Ελευσίνας για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, σε διεκδίκηση της μπάλας χτυπήθηκε στην καρωτίδα με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει στο γήπεδο.

Ο ΟΦΗ πάντως ήταν ορεξάτος και στο 65΄ ο Μεγιάδο βρήκε τον Λάρσον ο οποίος σέντραρε στον Ντίκο και ο τελευταίςο με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-2 για τους κρητικούς που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Τζοβάρας

Κίτρινες : Μαυρομάτης, Αγκιμπού – Μπάκιτς, Λάρσον, Μεγιάδο

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Μαυρομάτης, Έντερ (83΄ Οικονομίδης), Αγκιμπού (90΄ Κιάρτανσον), Έρλινγκμαρκ (71΄ Φρίντγιονσον), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (71΄ Τσαβίδας), Ρομπάιγ (90΄ Τζοβάρας).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Διαμάντης, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (83΄ Περέα), Μπάκιτς (76΄ Νέιρα), Φελίπε Λουίς, Ντίκο (76΄ Μοσκέρα).

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Yποβιβάστηκε στην Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ ο Κάργας για την κόκκινη στον αγώνα με την ΑΕΚ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: