Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

FILE PHOTO: Στιγμιότυπο από την διαδικασία των Βουλευτικών εκλογών σε εκλογικό τμήμα του Ναυπλίου, Κυριακή 7 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τη συμμετοχή στις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 παρατείνεται έως τις 30 Απριλίου και ώρα 16:00.

  •  H παράταση αφορά μόνο τους υποψηφίους που έχουν ενεργοποιήσει εμπρόθεσμα τη διαδικασία αλλά αυτή δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί για τεχνικούς λόγους και παραμένει εκκρεμής.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών «Εξαιτίας της μεγάλης πίεσης που δέχτηκε το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των υποψηφιοτήτων κατά τη λήξη της προθεσμίας και δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη πρώτη φορά λειτουργίας του, το Υπουργείο Εσωτερικών θα δώσει τη δυνατότητα στους υποψήφιους συνδυασμούς που εκκίνησαν τη διαδικασία εμπρόθεσμα αλλά δεν κατάφεραν να την ολοκληρώσουν, να το πράξουν έως το απόγευμα της 30ης Απριλίου και ώρα 4 μ.μ.»

«Υπερασπίζεται»… το Σύνταγμα τώρα ο ναζί Κασιδιάρης: Ζητά να σταλεί προδικαστικό ερώτημα για το κόμμα του στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: