Ο Μυλωνάκης για το παρασκήνιο της καρατόμησής του από τον Βελόπουλο: Γιατί πήγε να με βγάλει «αποστάτη» [video]

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του από τοκόμμα. Φωτογραφία via OPEN TV




Ούτε χτύπησε το τηλέφωνο ποτέ, ούτε απολογητικό υπόμνημα έστειλα, ούτε επιστολή πρόλαβα να στείλω στον πρόεδρο.

Θεωρούσα τον Κυριάκο Βελόπουλο έναν σοβαρό άνθρωπο και εξακολουθώ να λέω ότι έχει πέσει σε πλάνη από το στενό του πολιτικό περιβάλλον για συγκεκριμένα θέματα», ανέφερε στον ΣΚΑΙ ο πρώην βουλευτής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Αντώνης Μυλωνάκης.

«Δεν θα έστελνα απολογητικό υπόμνημα, δεν απολογούμαι σε κανέναν όταν δεν έχω κάνει κάτι. Ποτέ δεν είχα δει τον κ. Δημητριάδη εκτός από την ημέρα που ήρθε και κατέθεσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που είμαι μέλος για τις υποκλοπές», πρόσθεσε ο κ. Μυλωνάκης.

Όπως υποστήριξε ο κ. Μυλωνάκης, άνθρωπος από τον περίγυρο του Κ. Βελόπουλου τού εκμυστηρεύτηκε ότι από τον Σεπτέμβριο απεργαζόταν το σχέδιο να μην βρίσκεται ο ίδιος στα ψηφοδέλτια του κόμματος «Ελληνική Λύση» αλλά άτομα που προέρχονταν από τη «Χρυσή Αυγή». «Έβγαλε απόφαση η Επιτροπή Δεοντολογίας χωρίς να με ακούσει»τόνισε χαρακτηριστικά.




«Αποφάσισαν την καρατόμησή μου. Το εύκολο ήταν να με βγάλουν αποστάτη.  Αυτό που έγινε ήταν απαξίωση, ήθελε να αδειάσει τις τρεις αυτές περιφέρειες. Γίνεται το «μαγαζάκι», «περίπτερο» Το «περίπτερο» θέλει άλλη διαχείριση, δεν μπορεί να αντέξει ο Βελόπουλος τον Μυλωνάκη. Μου κάνει εντύπωση γιατί υπερασπίζεται τόσο πολύ ορισμένους υποψήφιους βουλευτές και εξοστρακίζει εμένα», κατέληξε ο κ. Μυλωνάκης.

  • ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ

Για στημένο δημοσίευμα από την ηγεσία της Ελληνικής Λύσης περί δήθεν «αποστασίας» μίλησε ο αποχωρήσας βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης.

Ένα 24ωρο μετά την θύελλα στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, μιλώντας στην εκπομπή Action Σαββατοκύριακο, ο Αντώνης Μυλωνάκης αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησής του από την Ελληνική Λύση. Σημείωσε μάλιστα ότι ο ίδιος επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο Κυρ. Βελόπουλο, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

«Από το Σεπτέμβριο στήνονταν αυτό το χτύπημα το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών» είπε και υποστήριξε ότι υπήρχε συγκεκριμένος λόγος. «Γγιατί εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν χωρίς να καταλάβω τίποτα».

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει απάντησε: «Δεν θα κάνω τίποτα δεν μπορώ να πάω απέναντι από το κόμμα που μέχρι χθες ήμουν υποψήφιος, αυτό θα το έκανε μόνο ένας παλιάνθρωπος. Θα δω μετά τι θα κάνω».

Αποκάλυψε δε ότι «ήδη με έχουν καλέσει μικρά κόμματα, εκτός κοινοβουλίου από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Είπα «όχι» γιατί δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη εύκολα πλέον. Ήθα επιστρέψω στη δημοσιογραφία ή θα ασχοληθώ σοβαρά με κάτι που θα μου κινήσει την εμπιστοσύνη.

Πηγή: iefimerida.grΕλληνική Λύση: «Μου την είχαν φυλαγμένη γιατί δεν ήθελα να μπουν υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής» λέει ο Μυλωνάκης – iefimerida.gr

Μαλλιά κουβάρια στο κόμμα Βελόπουλου: Αποχωρούν οι βουλευτές Μυλωνάκης- Αλεξοπούλου μετά τα πειθαρχικά μέτρα *Εφέροντο να συζητούν με ΝΔ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: