Ο Γιάννης Οικονόμου απαντά στον Μάντζο: Τον κατηγόρησε ότι φώναξε το σύνθημα “γ…ω το ΠΑΣΟΚ” σε καφετέρια στη Λαμία

FILE PHOTO: Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλάει κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο όπου φέρεται ο Γιάννης Οικονόμου να φωνάζει το σύνθημα “γ…ω το ΠΑΣΟΚ”.

Δήλωσε τα εξής:

Ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά τη στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο.

ΥΓ: Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις. Αν προσπαθήσεις να την αντικρούσεις ή να τη διαψεύσεις, θα σε νικήσει.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ότι σε καταγγελία κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, προχώρησε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μάντζος δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο εικονίζεται ο Γιάννης Οικονόμου, σε καφετέρια στη Λαμία και φέρεται να φωνάζει το σύνθημα “γ…ω το ΠΑΣΟΚ”.

Ο κ. Μάντζος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Twitter: “Δεν θέλουμε να διαταράξουμε το κλίμα κατάνυξης του Πρωθυπουργού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τα συνθήματα και την κατάντια του; Ή απλώς, life is life;”.

Κουτσούμπας: Αν είχε τελεσιδικήσει η απόφαση στο Εφετείο για τη Χρυσή Αυγή δε χρειαζόταν καμία νομοθετική ρύθμιση, έχουν περάσει 8 χρόνια

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: