Κωστής Χατζηδάκης από Δελφούς: Βλακώδης η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ – Ο ΕΦΚΑ οδηγός και για άλλες υπηρεσίες

O υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών με τη δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσικρίκα. Photo Hellas Journal




Δελφοί, αποστολή Hellas Journal

Την πρόθεση της κυβέρνησης, εφόσον επανεκλεγεί, να επεκτείνει σταδιακά την ψηφιακή κάρτα εργασίας αρχικά στη βιομηχανία και τη εστίαση και στη συνέχεια σε όλο το δημόσιο διατύπωσε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατηδάκης από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσικρίκα, ο κ. Χατζηδάκης απάντησε ότι το αποτέλεσμα στον ΕΦΚΑ, με την έκδοση 570.000 κύριων συντάξεων που περίμεναν έως και 7 χρόνια μέσα σε 27 μήνες, καθιστά τον ΕΦΚΑ μοντέλο για τον εκσυγχρονισμό και άλλων δημοσίων υπηρεσιών.

Απαντώντας στην κριτική για τα golden boys είπε ότι η ανάλυση της σχέσης κόστους και οφέλους δικαιώνει τις επιλογές του και συμπλήρωσε ότι προτιμά να δέχεται κριτική παρά να περάσει στην ιστορία ως ένας ακόμη πολιτικός που έδινε ωραίες υποσχέσεις.

Απαντώντας στο ερώτημα που το τέθηκε για την προεκλογική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ επανακρατικοποίησης της ΔΕΗ ο κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε βλακώδες το να πληρώσει το δημόσιο περίπου 3 δισ. για κάτι που έχει ακόμη και σήμερα καθώς η ΔΕΗ ουσιαστικά διοικείται από το συμπαγές 33% του δημοσίου.

Τέλος, μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι επικεντρωμένη στην 21η Μαΐου καθώς από το αποτέλεσμα αυτό θα κριθούν ουσιαστικά όλα.

Φόρουμ Δελφών: Ανάχωμα σε επικίνδυνους ηγέτες τύπου Ερντογάν και Πούτιν η πρωτοβουλία «3+1» λέει ο Μενέντεζ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: