«Καθαρή» και η μαγνητική του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Αυξάνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του στο Game 2 με τους Μαϊάμι Χιτ [video]

O Γιάννης Αντετοκούνμπο «προσγειώθηκε» άτσαλα στο παρκέ και τραυματίστηκε στη μέση στον πρώτο αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ. Photo screenshot via glomex, Cosmote TV




Αυξάνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 2 της σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ του NBA, καθώς, μετά την ακτινογραφία, και η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε, ήταν «καθαρή».

Αυτή η εξέλιξη κάνει άπαντες στο «στρατόπεδο» των Μιλγουόκι Μπακς να αισιοδοξούν ότι ο σούπερ σταρ της ομάδας θα δώσει το «παρών» στο δεύτερο ματς με τους Χιτ, οι οποίοι νίκησαν 130-117 τα «ελάφια» και πήραν το πλεονέκτημα έδρας.

Σε αυτό το ματς ο “Giannis” αγωνίστηκε για μόλις 11 λεπτά, καθώς τραυματίστηκε στη μέση, με την οποία «προσγειώθηκε» άτσαλα στο παρκέ.




Οι Μπακς είχαν το απόγευμα της Δευτέρας μια ομαδική φωτογράφηση κι έτσι ο “Greek Freak” δεν προπονήθηκε, ωστόσο ο τεχνικός του Μιλγουόκι, Μάικ Μπουντενχόλζερ, δήλωσε ότι η ομάδα είναι αισιόδοξη για τη συμμετοχή του στο Game 2. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Συνεχίζει να πονάει, αλλά νομίζω ότι υπάρχει πρόοδος. Κάνει θεραπεία και θα συνεχίσουμε να τον παρακολουθούμε για τις επόμενες 1-2 ημέρες».

Το Game 2 είναι στο Μιλγουόκι το βράδυ της Τετάρτης (σ.σ. ξημερώματα Πέμπτης για την Ελλάδα) και ο Μπουντενχόλζερ δήλωσε ότι οι Μπακς ήταν τυχεροί που έχουν δύο ημέρες… κενό ανάμεσα στα Game 1 και 2, προκειμένου να έχει ο “Giannis” μια επιπλέον ημέρα για να αποθεραπευθεί.




Οι Μπακς έχουν προγραμματισμένη προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης και ο Μπουντενχόλζερ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του, υπογραμμίζοντας: «Συνεχίζω να σκέφτομαι περισσότερο θετικά, με περισσότερη αισιοδοξία. Όμως, θα δούμε πως θα νιώθει τις επόμενες ημέρες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Τιτανομαχίες στη μάχη για την πρόκριση: Επαναληπτικοί για σπάνιες ανατροπές και ιστορικές εμφανίσεις στα προημιτελικά του Champions League [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: