Γιώργος Μαργώνης (CEO Παπαστράτος) από τους Δελφούς για τα προαπαιτούμενα της επιτυχίας στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα

O Γιώργος Μαργώνης (2Α) CEO της Papastratos, μιλά σε πάνελ κατά την 3η ημέρα εργασιών, στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ ΧΑΡΗΣ




Δελφοί, Αποστολή Hellas Journal

Στα προαπαιτούμενα της επιβίωσης και της επιτυχίας μέσω της καινοτομίας και της τεχνολογίας αναφέρθηκε ο νέος CEO της εταιρείας Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης, συμμετέχοντας σε πάνελ του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Ειδικότερα, ο κ. Μαργώνης, συνομιλώντας μεταξύ άλλων με την κυρία Πέγκυ Αντωνάκου γενική δειυθύντρια της Google για την Νοτιοανατολική Ευρώπη και τον Θεοδόση Μιχαλόπουλο CEO της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, σημείωσε ότι η Παπαστράτος είναι μια τεχνολογική εταιρεία σε μετασχηματισμό και έχει μια μεγάλη ιδιαιτερότητα: Πρέπει να αλλάξει συνολικά σε όλα τα επίπεδα.

Έχουμε καταλήξει ότι για να πετύχει αυτό πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί γι’ αυτό αναζητούμε πάντα την έμπνευση και το κίνητρο σε συνδυασμό με την επανεκπαίδευση των εργαζομένων μας.

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο κ. Μαργώνης επισήμανε ότι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του Έλληνα είναι διαχρονικά η προσαρμοστικότητα αλλά δυστυχώς υπολείπεται ακόμη στο επίπεδο της εκπαίδευσης και της επανεκπαίδευσης.

Πρέπει επίσης να σταματήσει στην Ελλάδα η παραδοσιακή δαιμονοποίηση της επιχειρηματικότητας κατέληξε ο κ. Μαργώνης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: