Τουλάχιστον ένα νεκρός και πολλοί “σοβαρά τραυματίες” σε σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ολλανδία: Φωτιά σε ένα από τα βαγόνια του συρμού [video]

A view on a derailed night train in Voorschoten, The Netherlands, 04 April 2023. EPA, JOSH WALET




Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τριάντα τραυματίστηκαν όταν τρένο εκτροχιάστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά τη σύγκρουσή του με μηχάνημα έργου, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της Ολλανδίας.

Εκδηλώθηκε φωτιά σε τουλάχιστον ένα από τα βαγόνια του συρμού, σύμφωνα με το ολλανδικό δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Νωρίτερα, το πρακτορείο έκανε λόγο για σύγκρουση επιβατικού με εμπορευματικό συρμό.

 

Το πρώτο βαγόνι του τρένου εκτροχιάστηκε κι είναι πεσμένο στο ένα πλευρό σε χωράφι, σύμφωνα με το ANP. Το δεύτερο βαγόνι έχει επίσης πέσει στο ένα πλευρό, ενώ στο τελευταίο βαγόνι εκδηλώθηκε φωτιά, κατά τις αρχικές πληροφορίες.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων έχουν σπεύσει στην περιοχή όπου έγινε η σύγκρουση, κοντά στο χωριό Βούρσχοουτεν, ανάμεσα στη Χάγη και στη Λάιντεν.

Οι Ολλανδικοί Σιδηρόδρομοι (NS) ανέφεραν μέσω Twitter ότι δρομολόγια που συνδέουν τη Λάιντεν και τη Χάγη έχουν ανασταλεί εξαιτίας του ατυχήματος.

Πληροφορίες μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Reuters
Χάγη, Netherlands

Το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον της Συρίας: Τουλάχιστον δύο πολίτες νεκροί από την αεροπορική επιδρομή κατά της Δαμασκού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: