Απύθμενο θράσος Τσίπρα για τις εκκρεμείς συντάξεις, λέει ο Χατζηδάκης: Τουλάχιστον κωμικό να ζητάει τα ρέστα

FILE PHOTO: Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, μιλά κατά την 3η ημέρα εργασιών, στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πολιτισμού, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023. Το φετινό 8ο συνέδριο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών έχει κεντρικό θέμα “Paradigm Shifts” και διεξάγεται από τις 26 έως τις 29 Απριλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ




«Το ότι ο κ. Τσίπρας διαθέτει απύθμενο θράσος το γνωρίζαμε ήδη! Ότι θα έφτανε στο σημείο να κουνά το δάχτυλο στην κυβέρνηση για τις εκκρεμείς συντάξεις, ζητώντας και τα ρέστα, είναι, όμως, τουλάχιστον κωμικό» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε δήλωσή του.

«Με τερατώδη ψέματα», όπως επισημαίνει, «προσπάθησε να κρύψει ότι ο ίδιος μας είχε παραδώσει 1.059.000 ασφαλιστικές εκκρεμότητες στον ΕΦΚΑ! Επιχειρεί όχι μόνο να το αγνοήσει, αλλά να παραστήσει κιόλας ότι το πρόβλημα δήθεν επιδεινώθηκε, όταν, μεταξύ των άλλων, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους συνταξιούχους από 487 εκατ. ευρώ, το καλοκαίρι του 2019, περιορίστηκαν σε μόλις 3 εκατ. ευρώ, τον Μάρτιο 2023!».

«Μόνο μία λέξη ταιριάζει: ντροπή!» σημειώνει ο κ. Χατζηδάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σκέρτσος: Κατέθεσε τελικά υπόμνημα κατά του κόμματος Κασιδιάρη ο ΣΥΡΙΖΑ ή λειτουργεί πάλι ως δημοκρατική εξαίρεση;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: