Ανήμερα το Πάσχα η πρεμιέρα των Μπακς στα playoffs: Ο Γκομπέρ των Τίμπεργουλβς έριξε γροθιά σε συμπαίκτη του! [video]

FILE PHOTO: Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (2-R) shoots over Brooklyn Nets center Nic Claxton (R) during the first half of the NBA basketball game between the Milwaukee Bucks and Brooklyn Nets at the Barclays Center in Brooklyn, New York, USA, 28 February 2023. EPA, Peter Foley




Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε και το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τα Game 1 των playoffs. Οι Μπακς, που δεν γνωρίζουν ακόμη τον αντίπαλό τους (θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του play-in tournament) θα κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή του Πάσχα.

Η λίγκα δεν έχει ανακοινώσει την ώρα, αλλά θεωρείται πολύ πιθανό, ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί ξημερώματα, για τηλεοπτικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων των playoffs έχει ως εξής:

Μεγάλο Σάββατο:

  • Φιλαδέλφεια – Μπρούκλιν (20:00)
  • Βοστώνη – ομάδα από play-in (22:30)
  • Κλίβελαντ – Νέα Υόρκη (01:00)
  • Σακραμέντο – Γκόλντεν Στέιτ (03:30)

Κυριακή του Πάσχα:

  • Μιλγουόκι – ομάδα από play-in (η ώρα δεν είναι γνωστή)
  • Ντένβερ – ομάδα από play-in (η ώρα δεν είναι γνωστή)
  • Μέμφις – ομάδα από play-in (η ώρα δεν είναι γνωστή)
  • Φοίνιξ – Κλίπερς (η ώρα δεν είναι γνωστή)

Ο Γκομπέρ ζήτησε συγγνώμη 

Συγνώμη μέσω του επίσημου λογαρισμού, που διατηρεί στο twitter, ζήτησε ο Ρούντι Γκομπέρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, για την γροθιά που έριξε στον συμπαίκτη του, Κάιλ Άντερσον, κατά την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με την Νέα Ορλεάνη για την τελευταία ημέρα της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ.

Οι δύο παίκτες, διαφώνησαν σε ένα τάιμ άουτ της ομάδας τους με τον Γάλλο να εκνευρίζεται και να γρονθοκοπεί τον συμπαίκτη του στο στήθος.

Πιο συγκεκριμένα ο Γκομπέρ έγραψε:

«Τα συναισθήματά του ξέφυγαν σήμερα. Δεν έπρεπε να αντιδράσω με αυτό τον τρόπο, ανεξαρτήτως με αυτά που ειπώθηκαν. Θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους, τον οργανισμό και ειδικά στον Κάιλ, ο οποίος είναι κάποιος που αγαπάω και σέβομαι ως συμπαίκτη».

Από την πλευρά του και ο Άντερσον έδειξε να επιθυμεί να αφήσει το θέμα πίσω, λέγοντας:

«Υπάρχουν πάντα νεύρα σε έναν αγώνα, ειδικά τόσο μεγάλο παιχνίδι, όπου όλοι θέλουμε να νικήσουμε. Συμβαίνουν αυτά. Θα το ξεπεράσουμε. Θέλουμε να παίρνουμε νίκες. Θα το κρατήσουμε εντός ομάδας. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπαθεί να με χτυπήσει. Θα μιλήσουμε για αυτό (με τον Γκομπέρ) ως ώριμοι άνδρες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη / Μινεσότα, ΗΠΑ

Mε τον Ολυμπιακό στην κορυφή ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Basket League: Τα ζευγάρια των πλέι οφ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: