Άμα σε θέλει…Ενας Αμερικανός κέρδισε 2 εκατ. δολάρια σε λαχείο μετά το πρώτο νικηφόρο δελτίο μόλις το 2021 με 1 εκατ.

Federal Reserve official Marsha Reidhill (L) and Director of the U.S. Treasury’s Bureau of Engraving and Printing Tom Ferguson pose with the new $20 bill in New York, October 9, 2003, in front of a billboard near Times Square. The first U.S. currency note with colors in it other than green and black went into circulation on Thursday. EPA/JASON SZENES EPA/JASON SZENES




Δύο φορές! Ένας 41χρονος Αμερικανός ονόματι Φάρις Φρανκ μόλις κέρδισε το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων (1,84 εκατ. ευρώ), σε μια λαχειοφόρο αγορά που διοργανώθηκε στην πολιτεία του, τη Βόρεια Καρολίνα.

Εάν η ιστορία γίνεται πρωτοσέλιδο στον Ατλαντικό, είναι επειδή ο ίδιος ο Pharris Franck είχε ήδη κερδίσει 1 εκατομμύριο ευρώ δύο χρόνια νωρίτερα, παίζοντας άλλο ένα παιχνίδι της ίδιας λοταρίας.

Αυτή τη φορά, ο 40χρονος είχε στοιχηματίσει μόνο 20 δολάρι.. Ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι, πάνω από τέσσερις ώρες μακριά από το σπίτι, όταν του ήρθε η ιδέα να δοκιμάσει ξανά την τύχη του. «Είναι ωραίο γιατί την πρώτη φορά που κέρδισα ήταν δύο μίλια από το σπίτι και αυτή τη φορά ήμουν πολύ πιο μακριά. Ποιες είναι οι πιθανότητες να είμαι εκεί εκείνη τη στιγμή;»

Σύμφωνα με την κλήρωση, οι πιθανότητες να κερδίσεις το κορυφαίο έπαθλο στο παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε ο Pharris Frank είναι περίπου μία στο 1,5 εκατομμύριο. Παρά αυτές τις απρόβλεπτες πιθανότητες, ο Φρανκ ένιωσε ότι η τύχη ήταν με το μέρος του. «Είναι τρελό γιατί μια μέρα πριν κερδίσω, ένας φίλος με ρωτούσε πώς ήταν να κερδίζεις 1 εκατομμύριο δολάρια. Του είπα αμέσως ότι επρόκειτο να διπλασιάσω αυτό το ποσό». διηγήθηκε ο κάτοικος της Βόρειας Καρολίνας.

Ο τυχερός νικητής επέλεξε να εισπράξει ένα εφάπαξ ποσό 855.006 δολαρίων μετά από κρατήσεις ομοσπονδιακών φόρων αντί να εισπράξει 100.000 δολάρια ετησίως για τα επόμενα 20 χρόνια, τη δεύτερη επιλογή που προσφέρει η λοταρία. Αφού ξόδεψε το προηγούμενο τζάκποτ του για να σχεδιάσει έναν ονειρεμένο γάμο, ο Pharis Frank σχεδιάζει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του αυτή τη φορά.

Εάν η περιουσία του Pharris Franck έχει κάτι το παραμυθένιο είναι λιγότερο σπάνιο στις Ηνωμένες Πολιτείες από ό,τι στη Γαλλία, καθώς πολλές λοταρίες διοργανώνονται τακτικά σε κάθε αμερικανική πολιτεία. Τα πιο γνωστά είναι το Powerball και το Mega Millions. Αυτά τα παιχνίδια συχνά κρύβουν κολοσσιαία κέρδη: στις αρχές του έτους, ένας πολίτης από το Μέιν είχε βάλει στην τσέπη 1,35 δισεκατομμύρια δολάρια χάρη στο περίφημο Mega Millions.

Με πληροφορίες από lefigaro.fr
Ελλάδα Αθήνα 

H Γαλλία φλέγεται και η υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ ποζάρει στο Playboy: Αμηχανία στην κυβέρνηση, οργή και ειρωνείες από την αντιπολίτευση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: